knight_of_rose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 level 5 olduk power shotıda aldık skil olarak archer olcaz ya:) ama sole ufak bi sorun var bow yok:P shoplara baktım 50k 60k adena bowlar nası olcak bu iş bi el atıverin .
EarS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 short bow alabilirsin 1kdan ucuz[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
knight_of_rose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 cok sagol baktım 883 adenaymıs 500 adena daha biriktirdikmi tamam:)
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Sora lvl11-12 gibi de Bow u alirsin..sora olayi cakarsin zaten adena baya onemli oyunda equipment lvl dan bile onemli nerdeyse:)
knight_of_rose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 animal bonelar bir ise yarıyomu bu arada yoksa satimmi npc vendora direk 75 adena veriyo
corso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya bu oyunda itemlar için requirement, lvl cap falan yokmudur. ben lvl1 karakterime milyonluk equipment takıp dolaşabilirmiyim?[signature][hline]çocuk da yaparım, kariyer de
Guru Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 itemlarım çoğu o anki statları % bazında arttırır ancak Defense ler cok olur ama dusuk levelde olursen itemların random drop olma sansi oldugu icin 3-4 olute pat diye 1m lik bir sword yere dusebilir yada senin dusuk levelli oldugunu anlayip seni kesebilirler..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
corso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hmm o % olayını bilmiyodum. mantıklı ozaman[signature][hline]çocuk da yaparım, kariyer de
Öne çıkan mesajlar