knight_of_rose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 level 5 olduk power shotıda aldık skil olarak archer olcaz ya:) ama sole ufak bi sorun var bow yok:P shoplara baktım 50k 60k adena bowlar nası olcak bu iş bi el atıverin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 short bow alabilirsin 1kdan ucuz[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 cok sagol baktım 883 adenaymıs 500 adena daha biriktirdikmi tamam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Sora lvl11-12 gibi de Bow u alirsin..sora olayi cakarsin zaten adena baya onemli oyunda equipment lvl dan bile onemli nerdeyse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 animal bonelar bir ise yarıyomu bu arada yoksa satimmi npc vendora direk 75 adena veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya bu oyunda itemlar için requirement, lvl cap falan yokmudur. ben lvl1 karakterime milyonluk equipment takıp dolaşabilirmiyim?[signature][hline]çocuk da yaparım, kariyer de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 itemlarım çoğu o anki statları % bazında arttırır ancak Defense ler cok olur ama dusuk levelde olursen itemların random drop olma sansi oldugu icin 3-4 olute pat diye 1m lik bir sword yere dusebilir yada senin dusuk levelli oldugunu anlayip seni kesebilirler..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hmm o % olayını bilmiyodum. mantıklı ozaman[signature][hline]çocuk da yaparım, kariyer de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar