Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 evet tv kartı biraz eski sizlerinde gördügü gibi 98 yılında almıştım simdi bu kartın cd de gelen sürücüleri xp ye uymuyor cok uzun süre kullanmadım ben bunu ama simdi sakaryaya getirince pc yi burda tv yok diye kullanayım dedim driverlarini yukleyemiyorum uyumsuzluk cıkartıyor sitesinde ise bissürü driver var ama hangisi uyumlu bulamadım pekcogunu denedim ama hiçbiri işe yaramadı sonra dan dscaler diye bir program buldum otomatik tanıyo çalışıyo falan da simdide onu kurdugumda Can't create overlay surface 88760168 diye bir hata verip kapanıyor ne yapmam lazım?[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Avermedianin BT-848 chip olanlari xp de calismiyormus seninki BT-848 mi BT-878 mi onu ogren[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar