Brook Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Ankara da havanın güzel olması dışarının cıvıl cıvıl olmasıyla beraber bi filme gitmeye karar verdim.Beğendiğiniz güzel filmler varsa tavsiyede bulunursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 i de hava güselse nie filme gidion? çık dışarı kendi belgeselini kendin çek :) kalıbı dinlendir, sal bünyayi ortama yaldır yaldır :) ama tabi yine sen bilirsin. ben tunalıya gidiom...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bende her haftasonu Tunalıya gidip Kafa'ya oturup kız kesmekten sıkıldım.Artık bünye daha yeni şeyler istiyo :P. En azından bi değişiklik olurdu. Bu arada cumartesi günü Düşler, Tutkular ve Suçlar'a gittim. bence çok kötü film gitmeyin. (16 yaş sınırlaması koymuşlar filmdeki sex sahneleri nedeniyle.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 git the dreamers a çooook eğlenceli bir film =P[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar