Brook Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Ankara da havanın güzel olması dışarının cıvıl cıvıl olmasıyla beraber bi filme gitmeye karar verdim.Beğendiğiniz güzel filmler varsa tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 i de hava güselse nie filme gidion? çık dışarı kendi belgeselini kendin çek :) kalıbı dinlendir, sal bünyayi ortama yaldır yaldır :) ama tabi yine sen bilirsin. ben tunalıya gidiom...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Brook Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bende her haftasonu Tunalıya gidip Kafa'ya oturup kız kesmekten sıkıldım.Artık bünye daha yeni şeyler istiyo :P. En azından bi değişiklik olurdu. Bu arada cumartesi günü Düşler, Tutkular ve Suçlar'a gittim. bence çok kötü film gitmeyin. (16 yaş sınırlaması koymuşlar filmdeki sex sahneleri nedeniyle.)
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 git the dreamers a çooook eğlenceli bir film =P[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım
Öne çıkan mesajlar