strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ne kadar zor olabilirki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 uğraşıcaksın.geceler boyu çizip belin ağrıcak . yok konsül yok jurinin popstar gibi yarışma programlar kıvamındaki tavsiyelerine uymak zorunda kalacaksın.debeleneceksin. arkadaşlarınla beraber çize çize bir hal olacaksın. zorluğu o .yeteneğin varsa ama yaparsın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 en az mimarlık kadar zor. bir sürü proje ödevi oluyor ve bu ödevleri yapman için bildiğin 10 kişilik yemek masasını artı çevresini işgal etmek durumunda kalıyosun. Yarasa gibi yaşaman gerekebiliyor geceler boyu projeleri tamamlaman için. ablam iyte'den mezun oldu ondan biliyorum ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 iş olanakları nelerdir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ki'yi ayrı yazmak gerektiğinde ayrı yazabilmek ne kadar zorsa o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 balon said: yok konsül yok jurinin popstar gibi yarışma programlar kıvamındaki tavsiyelerine uymak zorunda kalacaksın. zorluğu o .yeteneğin varsa ama yaparsın =P nasıl yani??? RamsesII said: iş olanakları nelerdir peki? bende cok merak ediyom herkese soruyorum sürekli belediylerde iş bulursun mimarlık bürolarında iş bulursun herkes bu 2 şeyi söylüyor bide borsalar bilmemnesinden alınan sertifikayla danışmanlıkmı ne yapılıyormuş bu kadar zor olabileceğini düşünmemiştim hiç en azından deyer heralde bu kadar zorluğa katlanmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 funq said: ki'yi ayrı yazmak gerektiğinde ayrı yazabilmek ne kadar zorsa o kadar... +1 öğrenin lütfen şunları artık.. Onun dışında topice ekleyecek birşeyim yok, zerre de anlamam konudan..neise ii günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar