Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 geçen hafta dersane başladı. taaa ilkokuldan bi kız arkadaşımda bizim sınıfta. geçen 2 haftalık süre içinde kıza aşkımsı oldum :S . bu akşam eve geldiğimde face'te bi baktım avatarda yanında bi erkekle az buçuk yakındı. acayip fena kıllandım. şimdi ben buna üstü kapalı nası bu konuyu açsam. bu kimdi neydi zarttı zurttu. VAY AK... ben bile aşıkımsı oldum kafamıza taşlar yağacak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 way o resimdeki erkek kim? enişte falan mı? dalgacı tarzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 N'ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bu arada konu kişiselde daha iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Hacı sevgilisi varsa şansına küsecek derslerine bakacaksın. Sevgilisi yoksa kadere küsecek derslerine bakacaksın. Sonra o kazanır sen kazanamazsın falan hayata küsüp uzaklara bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hocam deki " aa o resimdeki ilkokuldan x değil mi? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 eregorn2 said: way o resimdeki erkek kim? enişte falan mı? dalgacı tarzda tuttum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yok ben illa karıya kıza takılıcam bu bir sene nasıl olsa uzun kısmi integrasyonmuş de broglie dalgasıymış hallederim nasıl olsa diyorsan hoccemamanınki daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 -Şerrefsizim benim aklıma gelmişti -Neyğğ? -Aha şu yanındaki enişte demi la -Ayy yok beeğğ kuzenim o -Aşkooom -wtf? diye bitebilitesi var olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 de broglie tek formül integrasyon da şıkların türevini alırsın salla mezar taşınada; Mesajı yarıda, aklı karıda kaldı. yazarız agali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 karpuzseven said: Hacı sevgilisi varsa şansına küsecek derslerine bakacaksın. Sevgilisi yoksa kadere küsecek derslerine bakacaksın. Sonra o kazanır sen kazanamazsın falan hayata küsüp uzaklara bakma.+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 avatardaki yeni eniştemi oo... falan daşşağ vururum iyi yarın uygulayım bari. edit: aynı cümleyi iki kere yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hoccemama said: hocam deki " aa o resimdeki ilkokuldan x değil mi? " işi bilcen işe gitmiycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar