Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bu konuda bilgili kişilerden her türlü bilgilerini talep ediyorum efenim :P hatun kişisiyle gidilir mi? (diye formalite olsun sorusu, tabii ki gidilir ama...) şööle sorular var ortada: nereden gidilir, fiyat nedir, nerelere uğrar, tam olarak nerede takılır bu tekneler, yemek vs. nasıldır, ne kadar sürer, fiyatları nasıldır... naha bu yukardaki soruları cevaplayacak babayiğitler aranmakta :)
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ortaköyden kalkan gündüz turları var, çok dandik. mehtaplı geceler falan var iett nin, yemeksiz ama ucuz
balon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yemeksiz turyol'un turları var eminönünden kalkan 7.5 lira . sevgiliyle zor olabilir . yine ido'nun barış manço vapuru kıvamında bir şey yapacaksın. ama illa deniz istiosan , bostancıdan tut bir kayık kirala.açılın sevgilinizle tertemiz.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 fenerbahçe ordu evinde böyle durbunler vardı kenarlarda deli gibi yakınlaştırıyordu.. caddebostandan kayık tutup açılan ciftleri izliyorduk. töbe yam neler görürdük yaa. aklıma geldi paylaşıyım dedim
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 anlaşıldı kayık olmaz yani :P (eheh zaten sarmaz da kayık :) ) bütün turlar bunlar mı ya?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 20-30 kişi toplanıp o özel teknelerden kiralamak lazım. Yiyebildiğin kadar balık ve içebildiğin kadar alkol. Gece boğaz turu. Yalıdan bile adam alıyolar gerekirse süper bişey. Hayatımın en zevkli gecelerindendi. Tam da hatun kişiyle gitmelik yani. Ayarlanırsa en kralı olur. Tuzlu tabi ama, her kuruşuna değer.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 boğazın en aktif tekne turu firmalarından birinin linkini vereyim ben sana, 2 kişi gidilmez tabi haliyle gerçi gidilebilir belki de, baya tuzlu olur tahmin edersin ki http://www.lufer.com.tr/ edit: yanlış anlamadıysam lüferin katılımın önemli olmadığı tekneleri de var, kendi düzenledikleri rezervasyon yaptıran herkesi kişi sayısına bakmadan aldıkları turlardan sanırım," turlar" sekmesinde " Yüzer Restorant " açıklamasına bak bi Tur güzergahı genel bölümünde belirtildiği gibi olup saat 19:30'da Bebek ve Beylerbeyi'nden servisler ile tekneye binilir. Tur sadece Cuma ve Cumartesi akşamları 20:15/24:30 arasındadır.Katılımda kişi sayısı önemli değildir. Her hafta Cuma günü 14:00'e kadar rezervasyon yaptırılması gerekmektedir. (İsteğe göre deniz taksi servisi ile tekneye biniş ve iniş saatleri serbesttir.)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 oo "tenk yu veri maç" diyorum bu bilgiler üzerine ilgilenenlere :)
Öne çıkan mesajlar