fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ha burası karadeniz kahvesi de değil o ayrı. sen öyle görüyosun. ayrıca karedeniz kahvesi ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Aslında bildiğin köy kahvesi ayvalık tostu gibi aslında bildiğin tost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 fede said: shuTdoWnX said: fede said: peki sen şimdi git karadeniz kahvesine "ne oynuyosunuz lan her gün batak" de "yaşınız kaç" de birine de "gey" de. bakalım yaşatacaklar mı bunu diyene kadar sana sürekli sataşmaları kusur bulmaları ayar vermeye calışmaları lazım değilmi ben ilk geldiğim veya daha önce kime laf soktum bana denildiği gibi "üçgen saç" "cocuk" "yet" dedim kimseye demeden bi kaç foto ve kücük büyük nick(ki bu nicki ben almadm arkadaş ko forumuna bakmak içn almış ben shutdownx al dedim o kücüklü büyüklü almş.. neyse.) olay bumu yna olay o değil. karadeniz kahvesi gibi dediğin yere gidip sana hohahh üçgen saç derlerse ses etmezsin olay o. çizerle yoksa. ciddi ciddi yazıyorum bak ne diyim abi sana saçından veya bi yerinden dolayı laf sokmaya calışsalar (yeni diye) sen naparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 karpuzseven said: Benim çişim var ayrıca Cons'u sempatik buluyorum. benimde büyüm geldi ve ayrıca teşekkür ederim ayrıca ATEİST TAKOLOYOROZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar