Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kısmetimi orda arıycam da yardım lazım :P efendim olay şu, msn'de bisürü abaza ekliyor, çoğunu listeye bile eklemeden şutluyorum. bikaçını konuşturdum mail adresimi nerden aldın diye, siberalem dedi hepsi. fake mail hesabımla üye oldum mail adresimi kullanan kim diye (bu arada mail adresine konfirmasyon istemiyor mallar ondan oluyo hep) hiç bişey bulamadım. herhangi bi arama falan yapamadım hiç. muhtelemen sarışın mavi gözlü bi figür aratıyolar, çıkan profillerden birinde benim adresim yazıyor. mail adresiyle arama yapmayı bilen varsa, yani mümkünse biri yardımcı olabilir mi? delirecem sinir etti abazalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tuzak soru var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mail adresiyle arama bi facebook biliyorum.Başkada bilmiyorum. Siberalemdede yaş,il cins falan filan diye arıyosun büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ıııeeeeööö, eğer gerekirse, pm'den ulaşın ben orda takılıyorum demek istemezseniz, ama yardım edin agatörler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 0ne said: Mail adresiyle arama bi facebook biliyorum.Başkada bilmiyorum. Siberalemdede yaş,il cins falan filan diye arıyosun büyük ihtimal. benim de tahminim o. aratıyolar işte demigod hatun özellikleri, çıkan profillerden birinde benim mail yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 5 yıl önce orda açtığım bi hesap vardı ama şifresini bile hatırlamıyorum.Pee neydi be sırf resimlere bakmak için girer,Bursa'da mı yoksa İstanbul'da mı daha güzel kızlar var diye sayardık. Ne günlerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 gün olur ki, bu abazalardan birine direkt küfretmeye başlamıştım, ama herif küfürleri okumaktan karşılık dahi veremedi. sonra engellemiştim herifi, meğer herifin içine oturmuş, mail atmış, adam mailde küfrediyodu lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar