Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 evet eu da oynayacak olanlar guild kurmaya calisiyorlar da acaba us de oynayacak olanlar da girer mi boyle bi ise. gerci guild kuracak kadar insan olucagini sanmiyorum us de ama gene de bir sorayim dedim. burdan bir de tekrar us oynayacaklar uplasinlar
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 okulumun gidisatina bali, buyuk olasilikla beni de sayin
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 iyi guild kuracak kadar olmasak bile beraber takiliriz belli bir serverda, ortaklasa bir guilde de dahil olunabilir sonradan
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bende usteyim ..Laluuuuuuu the lame :)
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 zegna burda, ben yokum :P saka saka... alinma hemen
Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 neyse core mu open mı onu konuşmak lazım aslında paticik us olarak ilk servera atılmak için. aslında ben bir pre-release guilde katıldım bile (biliyorum çok gaz oldum) ama sizin için değişmeye hazırım. Bu arada bizim guilde katılmak isterseniz de bana pm atabilirsiniz.Biz şu anda guild olarak Core server düşünüyoruz (chicken mechanic open serverlarda çok saçma şekilde uygulandığından dolayı). Guildin ismi 'Rampage'. Dediğim gibi katılmak isterseniz bana pm yollayın, üyeler gayet kafa, iyi çocuklar.
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 core nedir open nedir? Pvp pve serveri gibi bisey mi
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 fark etmez order destruction ikisinde de oynicam classlar var kafamda da bu core mu open mi muhabbeti nedir?
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 pve / pvp server pve diyen olur muhakkak, instancelarda pvp yaparlar falan anca.
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bence pvp server olsun hangisi pvp bilmiyorum ama onu secelim
Öne çıkan mesajlar