Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: bravecik, 02 Nisan 2004 19:28 tarihinde demiş ki: said: kermit_frog, 02 Nisan 2004 19:03 tarihinde demiş ki: kızı napcanız :) erkek neyinize yetmiyo O Angel' ın hayali hem vokal yapcak hem bascı olcak hem güzel olcak filan falan :) LOL GÜN . KOPARDIN BENI . Tarja Turunen gibi birşey mi arıyor :)[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Tarja turunen kim la ? euehuehe buket doran onun hayali :)[signature][hline]Kurt Cobain' in Ölüm Raporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 abi çıkcam solist olcam takımım: basta:buket doran, klavyede:ozan tügen, bateride:aykan ilkan, elektroda:metin türkcan olcak vokalistimde:şebnem ferah ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hahaa hatta sen dünyanın en büyük star ı olmak filan da istersin şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 valla bu ekip bende olsun yeter :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 abi biz grup halınde cıkcazda 3 sarkı falan soylıcez ben tek gıtarım (elektro) call of ctulu , harvester sarrow ve msater of pupet ı calcazda ben msater of pupetın solusunu hala ezberlıyemedım yarın kesın yuhlandacam ondan master of pupetsı en sona mı alsak dıyodum offfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 oofff sen muster of puppets ın solosunu çalabiliosan bi yerde görüşelim ;) ezberlersin bişey olmaz[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 noluyoz ben istanbuldayken benim adım geçmiş cevapta verememişim[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 sen öle takıladur adın abazaya çıktı beah[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar