Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 siyah zeytin ekmek direk ki siyah zeytini herşeyin yanında yerim herşeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Llama siyah zeytini tarhanayla seviyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 böyle bir de ben uyuşturucuları biliyorum hepsinden anlarım çok kullandım zamanında o yüzden çok karizmatiğim insanları var bu forumda ki her uyuşturucu çağrıştıran topike girip espri yaparlar, severek izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 O mantarların saplarını çöpe atmıyosun umarım >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 kültür mantarı mı onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Darqainu said: ben direk kremalı mantar çorbasını döküyorum makarnanın üstüne :) gayet net oluyo =) Murat iğrençsin. Hep Arda sizi bu hale getirdi di mi? Yazık günah cık cık... (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 krema soslarını makarnayla sevmiyorum ya ağır oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar