kurtlubakla Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 sorun şu şimdi ben bugün pcye format attım ve driverlarımı kuramaya çalıyordum tabii driverlar zipli şekilde açılmıyorlar şu hatayı veriyor normalde açılması lazım winzipsiz dosyaların The Compressed(zipped) folder is invalid or corrupted. sonra winzipi yükledim oda hata verdi; WinZip Self-Extractor header corrupt.Possible cause; bad disk or file transfer error diye ama ben winzipi iki kere internetten farklı yerlerden indirdim aynı sorunu verdi acaba xpye yanlış format atmış olabilir miyim?[signature][hline]dışbank reklamlarını gördünüz mü?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 formatTan önceki sistemin artık yok onu ilgilendiren bir şey yok[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlubakla Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bir sorum daha olacak şimdi windowsu update yapmak istedim fakat update olmuyor zamanınızı ayarlayı diyor taskbardan zaten ayarlı benim zamanım ?[signature][hline]dışbank reklamlarını gördünüz mü?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Servis pack yomkmu sende ??[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar