Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dudak şişmesi

dunkelzahn

Öne çıkan mesajlar

sabah kalktığımda üst dudağın sol tarafı bi hayli şişti yani yaklaşık 1 saat oldu ben uyanalı ve halen şiş.dershaneye gidemedim inerse birazdan belki gidicem de ne olabilir bu basit allerjik bi durum mu yahut tehlikeli bir böcek vs olabilir mi neyin nesidir?konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama 2 gündür omzumu boynuma bağlayan kaslarımda ağrıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu şekil şişmesi için acıtıcak kadar ısırmam gerek yahu uyanırdım o zaman gerçi foto koyup tam göstermek isterdim ama fotoda çekemiyorum webcam falanda bozuk.zehirli böcek ısırığı falan olabilir mi(zehirli böcek dfsasf)mesela kene ısırığında kasların ağrıması falan var şiş falanda var mı acaba göstergelerde veya bu tür böcekler mevcut mu of ne karışık lan bu, doktora böyle combo yapıp saydırınca adam takkkk cevabını yapıştırıyor sallıyor mu lan yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

maelstorm, kesinlikle dostum şimdi patili kızlara selam ediyor gibi görünecek olsamda dolgun dudaklarım var bide yapılıyım ben epey.kaslar falan çok iyi yani.zaten sırf dudaklarım dolgun diye açtım bu topiği dudaklar dolgun olup bide şiş olunca hoş durmuyor pek karikatür gibi oluyosun lol.
Sosyal ağlarda paylaş

dunkelzahn said:
sabah kalktığımda üst dudağın sol tarafı bi hayli şişti yani yaklaşık 1 saat oldu ben uyanalı ve halen şiş.dershaneye gidemedim inerse birazdan belki gidicem de ne olabilir bu basit allerjik bi durum mu yahut tehlikeli bir böcek vs olabilir mi neyin nesidir?konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama 2 gündür omzumu boynuma bağlayan kaslarımda ağrıyor.

Bir sokma kızarma yoksa o bölgede bence allerjiktir. Küçükken 3-4 kere banada olmuştu geçiyor ama yediğinbirşey dokunmuştur allerji ise.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende aynısı oluyodu. üst ya da alt dudak sabah komple şişyordu. doktora gittim, orda piskoloğa sevketti. (öyle ahım şahım bi piskolog değil tabi). stresten oluyodur muhtemelen. bana zanax mıydı neydi öyle bi yatıştırıcı tarzı bişey verdi. baya idare ettim onunla. felaket uyku yapıyo yalnız. sonra vurdumduymaz oldum hiç bişeyim kalmadı. sıtresten yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...