dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sabah kalktığımda üst dudağın sol tarafı bi hayli şişti yani yaklaşık 1 saat oldu ben uyanalı ve halen şiş.dershaneye gidemedim inerse birazdan belki gidicem de ne olabilir bu basit allerjik bi durum mu yahut tehlikeli bir böcek vs olabilir mi neyin nesidir?konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama 2 gündür omzumu boynuma bağlayan kaslarımda ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Isirmissindir belki gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dudaklarım dolgun ve omuzlarım kaslı mı demek istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bu şekil şişmesi için acıtıcak kadar ısırmam gerek yahu uyanırdım o zaman gerçi foto koyup tam göstermek isterdim ama fotoda çekemiyorum webcam falanda bozuk.zehirli böcek ısırığı falan olabilir mi(zehirli böcek dfsasf)mesela kene ısırığında kasların ağrıması falan var şiş falanda var mı acaba göstergelerde veya bu tür böcekler mevcut mu of ne karışık lan bu, doktora böyle combo yapıp saydırınca adam takkkk cevabını yapıştırıyor sallıyor mu lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 karadul olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 maelstorm, kesinlikle dostum şimdi patili kızlara selam ediyor gibi görünecek olsamda dolgun dudaklarım var bide yapılıyım ben epey.kaslar falan çok iyi yani.zaten sırf dudaklarım dolgun diye açtım bu topiği dudaklar dolgun olup bide şiş olunca hoş durmuyor pek karikatür gibi oluyosun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dudak sismesi iyi bir sey degil ama. bence birilerine sormalisin. belki zehirli bocektir gece vakti yutmus bile olabilirsin? ayrica hehe guldum. karikaturum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 iyisimi ben bi gidip baktırayım şuna, basit bir böcek yüzünden ölmemi kimse istemez dimi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 şu konuyu takip et; ÇOK TAKİP ET HEMDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 şeker gibiymiş, kahvaltı yapıyım şimdi ben bide ohh.iğrenç olup böyle şeylerden etkilenmemek ne iyi ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dunkelzahn said: sabah kalktığımda üst dudağın sol tarafı bi hayli şişti yani yaklaşık 1 saat oldu ben uyanalı ve halen şiş.dershaneye gidemedim inerse birazdan belki gidicem de ne olabilir bu basit allerjik bi durum mu yahut tehlikeli bir böcek vs olabilir mi neyin nesidir?konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama 2 gündür omzumu boynuma bağlayan kaslarımda ağrıyor. Bir sokma kızarma yoksa o bölgede bence allerjiktir. Küçükken 3-4 kere banada olmuştu geçiyor ama yediğinbirşey dokunmuştur allerji ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 eyw babsörlü iniyor zaten, geçti gibi bişey dolgun dudaklarımla şimdi patili kızlara selam edebilirim. selam dolgun dudak sever patili kızlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 uçuk çıkacaktır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Aynı şey bende de var bu sabah kalktıgımda üst dudagın sol tarafında şişlik oldugunu farkettim. Yemek yerken kaşık batıyor ya uyuz ediyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 9 Gün sonra görecem ben sizi, scarface oluğ çıkacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 evet bende hatta abimde de 2-3 olmuştu o olay ama kendi kendine geçiyo doktorluk bişi diildir bence. he bide bi kez alt dudağım yarılmıştı dikişli falan dudağın inmesi hayli zaman almıştı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 fede çekmişti aynı olaydan uzun süre. ilaç kullandı düzeldi. baya bi şişiyodu onun da. kendisi yazsın buraya, olmadı özel mesaj at. Ama ilerleyip doktorluk bir hal alabiliyo onu diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 evet bende aynısı oluyodu. üst ya da alt dudak sabah komple şişyordu. doktora gittim, orda piskoloğa sevketti. (öyle ahım şahım bi piskolog değil tabi). stresten oluyodur muhtemelen. bana zanax mıydı neydi öyle bi yatıştırıcı tarzı bişey verdi. baya idare ettim onunla. felaket uyku yapıyo yalnız. sonra vurdumduymaz oldum hiç bişeyim kalmadı. sıtresten yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ben geceleri yatınca uyuyamiyorum, acaba bu zanaxtan ben kullanasm bir problem çıkartırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 abi çok felaket uyku getiriyo. doktor sıkıntılıysan yatmadan önce al demişti. bi sabah şişti dudak gene, normal yarım alınması gereken hapı tüm aldım. bütün gün derse uyudum. çok etkili yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 öpüm geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Llama said: öpüm geçsin aynısını dicektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bildiğin uçuktur ya. uçuk çıkma evresinde çok emersen balon gb olur. e gece biri gelmiş emmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yoğurt sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 emilmiş olması fikrine +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar