semaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 eskiden yalnızlık paylaşılmaz derdim. şimdiyse paylaşabildiğim tek şey yalnızlığım olmuş. anlatıyorum, yalnızım diyorum, yalnız olmaya devam ediyorum...
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yalnızlık edebiyatı beni çok baydığından olsa gerek beğenmedim ama her dönem beğeneni çıkar
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Edit:Konuyla alakasiz bişey yazmişim pardon burasi karalama defteriymiş ben kişisel sorunlar fln sandım asdsafs
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Yalnızlık Allah'a mahsustur.Şu an sadece ümitsizliğe kapılmışsın.Bir gün biri çıkıp geldiğinde bu yazdıklarına bakıp kendine gülüceksin.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yalnızlık allahındır her canlı bir eş arar taşın kalbi yok ama onu da yosun sarar
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Kimsesizlik Yıllardır bir kıvılcım kapalı kında, Kimsesizlik dört yanımda bir duvar gibi; Muztaribim bu duvarın dış tarafında, Şefkatına inandığım biri var gibi. Sanıyorum saçlarımı okşuyor bir el, Kıpırdamak istemiyor göz kapaklarım; Yan odadan bir ince ses diyor gibi gel! Ve hakikat bırakıyor hülyamı yarım. Gözlerimde parıltısı bakır bir tasın, Kulaklarım komşuların ayak sesinde; Varsın yine bir yudum su veren olmasın, Baş ucumda biri bana 'su yok' desin de! Kemalettin Kamu
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ne ask var , ne mutlu sonlar Dort duvar yalnizlik var Gücün yetmez kacmaya Hapsolursun yalnizliga
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Yalnızlık şiirleri moralimi bozuyo artık. No offence
Öne çıkan mesajlar