BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 filme gitmedim (neredesin firuze) ama bu şarkı çok dilime dolandı ki hiç gerçeğini dinlemedim bile demincek (kafayı sıyırmışkene) indirdim dinledim hastası oldum anlatılan o ki ata demirer bu şarkıyı batak masasında söylemektedir hoş filmi izleyince de görecem kazaa da bulunuyor indirin dinleyin alın şarkının sözleri de burada Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık bende bilemez oldum Çizdim, oynamıyorum Bahar mı, yaz mı seçemez oldum Gece mi, gündüz mü bilemez oldum Artık bende bilemez oldum Çizdim, oynamıyorum Çizdim, oynamıyorum Dumanlandı başım dağlar gibi Karardı geceler bahtım gibi Sevdalı gönlüm deli gibi, deli gibi Dumanlandı başım dağlar gibi Karardı geceler bahtım gibi Sevdalı gönlüm deli gibi, deli gibi Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık bende bilemez oldum Çizdim, oynamıyorum Bahar mı yaz mı seçemez oldum Gecemi gündüz mü bilemez oldum Artık bende bilemez oldum Çizdim, oynamıyorum Çizdim, oynamıyorum [signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
narin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Bizim sınıfta çok söledik bu şarkıyı.. :) Çizdimmmmmm Oynamıorummmmmm ![signature][hline]Fornication Under Control of the King
SethGarrett Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 tavla nın ata demirer yorumuda şiddetle tavsiye edilir bunun yanında
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 maskkeli balo ve onu kolpa yüzleri[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
LeftF13LD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 kolpa diil kofti =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Öne çıkan mesajlar