Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Başliği nereye aççami bilemedim neyse.Telefonu kaybettim fener sahilinde çalindimi düşürdümmü bilmiyorum ama telefon kapali ne yapmam gerekir?Arkadaş ariyor şu an asdfsf inş bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Kötü olmuş. Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 eyw. Savciliğa fln gitsem bişey cikarmi telefonun bilgileri versem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 imei ver. Çalındıysa da kullandırtma. imeisini bilmiosan telefonunun. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Gidicen polise IMEI(varsa) no sunu vericen onlar takibe alıcaklar.Sonra sana haber vericez diyicekler.Sende evde telefon bekliyiceksin.Ama fazla ümitlenme derim ben sana. Markası neydi bari?Pahalı bişeymiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 pahalisindan değilde hatta n tane kişi kayitliydi telefona yanmiyorum hatta yaniyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 0ne said: Gidicen polise IMEI(varsa) no sunu vericen onlar takibe alıcaklar.Sonra sana haber vericez diyicekler.Sende evde telefon bekliyiceksin.Ama fazla ümitlenme derim ben sana. Markası neydi bari?Pahalı bişeymiydi. eyw bunu yapiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben bostancı sahilinde taşların arasına zippomu düşürdüm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 polise git, onlara derdini anlat. onlar savcılığa gitmene vesile olurlar.. ha bu arada o telefonu unut bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 imei işi ile, telefon gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben de zeytinli de sahilde saati kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bende bir gün sahilde telefon buldum gece 3 gibi sonra yarın veririm sahibine dedim eve bi geldim telefon kapanmış pin de yok sonra polise veririm dedim ama vermedim de dandikte birşeydi ama aklıma geldi bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Sir Clexcier said: pahalisindan değilde hatta n tane kişi kayitliydi telefona yanmiyorum hatta yaniyoru ben de yazın kaybettim ama diger hiç kullanmadıgım sim de numaralarım vardı bi kısım numaralar gitti o yaz tanıstıgım insanların ama yaz'ın tanıstıklarımından bi kısmını aldım tekrar telefon olarak yazın tanıstıgım evet saçmaladım? belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Sen evde oturuyorsun, arkadaşın telefonunu mu arıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Çokakıllıadam said: Sen evde oturuyorsun, arkadaşın telefonunu mu arıyor? asdad arkadas sahildeydi bizde eve dönmüştük fln filan +arkadas arkadas için cin tavuk yer asdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kendini kaybetme de, ne yaarsan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 pahalı telefon alma .işinin gereğiyse sözüm geri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Sir Clexcier said: Çokakıllıadam said: Sen evde oturuyorsun, arkadaşın telefonunu mu arıyor? asdad arkadas sahildeydi bizde eve dönmüştük fln filan +arkadas arkadas için cin tavuk yer asdafd wtf :P ciğ tavuk? ben mi yanlış biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Archangel_ said: Sir Clexcier said: Çokakıllıadam said: Sen evde oturuyorsun, arkadaşın telefonunu mu arıyor? asdad arkadas sahildeydi bizde eve dönmüştük fln filan +arkadas arkadas için cin tavuk yer asdafd wtf :P ciğ tavuk? ben mi yanlış biliyorum komiklik yaptim ben kendi çapimda afsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar