ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ya ben şimdi istanbulda bir göz doktoruna gidicem bu ay. Ben daha önce gidiyordum bana dinlendirici gözlük verip duruyorlardı. Bir tanesinde alerjiniz var dediler bi tane damla verip daha gönderdlier ama ne alerjisi söylemediler. Yıllardır gözlerim bozuk , bir şey göremiyorum artık küçük yazıları bile zar zor okumaya başladım. Acıbademde gidiyordum göz doktoruna Etiler Polikiniğinde. Ya aslında iyi bir yer doktorları falan iyi ama göz doktoru adam gibi bakmıyor anlaşılan. Fransada gidecektim çok üşendim uğraşmaya ordan oraya sürüklüyorlar adamı çünkü. Kontrol bile yaptırmak aşırı pahalı. Artık türkiyede sigortam yok , yine de bildiğiniz iyi bir göz doktoru varsa bana tavsiye edebilir misiniz? Çünkü ne görüyorum ne de ağrıdan kurtulabiliyorum gözlerim artık iyice kör olucak en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 i m turly sori for your lots kör olmazsın korkma ağrı ilan olmazsın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kitana said: i m turly sori for your lots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 lol , cidden soruyorum be , siz nerelere gidiyorsunuz , biraz doktor araştırması yapmam lazım. Öyle önüme gelene gittim de noldu ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 öyle her önüne gelene gidilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 -_- Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 burtonesk said: kitana said: i m turly sori for your lots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ataköy sahil yolundaki dünya göz hastanesi eğer yol ters düşmez diyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 alman hastanesi.. havacılık için check-up yapabilen 1-2 merkezden biri. o vesileyle gitmiştim, beğendim, hala giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Alman Hastanesi şu taksimdeki mi? Taksim İlkyardımın biraz ilersinde hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 MacLeod said: ataköy sahil yolundaki dünya göz hastanesi eğer yol ters düşmez diyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Dünya Göz Hastanesi Feneryolu Şubesinde Prof. Dr. Tayfun Bavbek Ancak Feneryolu şubesi şu an tadilatta. Cumartesi gününden itibaren hizmet vereceklermiş (az önce aradılar öle dediler) ben de cumartesi gidicem amcaya inşalla.. çok iyi bir doktor. Annem oldukça ağır bir göz rahatsızlığı geçirdi. tedavi süresi uzun olduğu için 3farklı doktor düzenli olarak takip etti hastalığın seyrini. içlerinden en iyisinin bu olduğunu düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 göz nurunu koruma vakfı bayrampaşa, sahrayıcedid, yenibosna, idealtepe de şubeleri var bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bir türkiyeye döneyim iyice bir araştırıcam nereye gittiysem tehşis koyulamadı adam gibi sinir oldum. Şu Alman Hastanesini bir araştırayım bir de arkadaşımın önerdiği bir hastane var onu da araştırayım seçer giderim biraz da fiyatına bakarak tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 dünya göz hastanesi iyi ama tuzlu hafif sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ne kadar para verirsen ver genta veya onadron önerecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar