Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ne oluyo yav bi de herkesde yeni yeni çıkmaya başlamış. Sigaranın içine gizli bi şey katıp topluca yokedecekler herhalde milleti.
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 benim kuzende de aynı sorun var ama o bi ilaç kullanıyo eczaden aldğı günde bikere boyle bi balgam atar kocaamaaaan bişi bidahada gıcık tutmaz hiç ilacın fiyatı da 3 5 lira bişi di gelsin sorarım
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 işin içinde balgam varsa ben yokum.
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 o bogazında gıcık yapan şey ztn balgam ama.istersen bırak orda kalsınlar agzının içinde boğazında yada kurtul onlardan biliyom çok irenç sdfasd
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 PATA said: benim kuzende de aynı sorun var ama o bi ilaç kullanıyo eczaden aldğı günde bikere boyle bi balgam atar kocaamaaaan bişi bidahada gıcık tutmaz hiç ilacın fiyatı da 3 5 lira bişi di gelsin sorarım Hmm ilacı merak ettim bizi bi bilgilendirir misin =)
Öne çıkan mesajlar