Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ne oluyo yav bi de herkesde yeni yeni çıkmaya başlamış. Sigaranın içine gizli bi şey katıp topluca yokedecekler herhalde milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 benim kuzende de aynı sorun var ama o bi ilaç kullanıyo eczaden aldğı günde bikere boyle bi balgam atar kocaamaaaan bişi bidahada gıcık tutmaz hiç ilacın fiyatı da 3 5 lira bişi di gelsin sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 işin içinde balgam varsa ben yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 o bogazında gıcık yapan şey ztn balgam ama.istersen bırak orda kalsınlar agzının içinde boğazında yada kurtul onlardan biliyom çok irenç sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 PATA said: benim kuzende de aynı sorun var ama o bi ilaç kullanıyo eczaden aldğı günde bikere boyle bi balgam atar kocaamaaaan bişi bidahada gıcık tutmaz hiç ilacın fiyatı da 3 5 lira bişi di gelsin sorarım Hmm ilacı merak ettim bizi bi bilgilendirir misin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar