kurtlubakla Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 xp ye format atıcam şimdi ama nasıl atıldığını bilmiyorum.çünkü xpde command dosyası yok ya bana nasıl yapacağımı söylermisiniz?[signature][hline]dışbank reklamlarını gördünüz mü?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 xp ye format atabilmen için xp cd'sine ihtiyacın var.bios'tan first boot için cd rom'u ayarla.cd'yi tak ve restart yap.ilk olarak cd'den boot edeceği için ön yükleme yapmasını bekle.sonra komutları takip ederek format atarsın.eğer dosya sistemin fat32 ise ozaman bir 98 ve ya winme başlangıç disketi bul.bu sefer first boot seçeneğini floppy'e ayarla.standart format gereklerini uygula.ama bu uzun iş.sonuçta xp'yi dos üzerinden kuramayacağına göre(tabi xp kuracaksan)sen en iyisi cd'den format at.[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 fdisk ile xp part.'ıı kaldır dos partı yükle işe bu kadar...[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 xp yüklüyse işletim sistemi ms-dos kipinde başlamana olanak sağlamayacaktır. bir win98 başlangıç disketi bulup bios'tan "boot sequence"ı a,c,scsi olarak ayarla. açtıktan sonra da format c: :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 öle şeylere gerek yok be win cd sini tak pc yi aç gelen soruya evet de sonra yeniden kur de o menüden tamamdır...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 esercim, ondan sonra üstüne tekrar xp kurarsa açılışta o/s listesinde devamlı bir win98 gözükecektir. sonra canını sıkar :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar