karpuz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 1. olarak şunu sormak istiyorum... Herkes military alliance yapabilirken ben neden yapamıyorum? Bir koşulların sağlanması falan mı gerekiyo? 2. olarak military academy wonderını yaptığım şehirde artık leadera ihtiyaç duymadan army oluşturabilmem lazımken ben neden oluşturamıyorum? nasıl oluşturulucağını mı bilmiyorum yoksa bi koşullar falan mı lazım (oldukça fazla şehrim var ve daha önce başka leaderlı armym savaş kazandı oldukça) teşkür ederim[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 2. sorumun cevabını aldım 1. soruma yanıt arıyorum[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 tamam onu da bulmuştum ama saol gene de...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 şu civ3 conquesti indirebileceğim bir torrent linki veya adres verir misiniz?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar