theCio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 15 Ağustosta açıldı Via port avrupanın en büyük outlet'i diyorlar bayada güzel oldu dıştan bakınca. Buraya tem üzerinden istanbuldan nasıl gidiyoruz? Giden gören varmı, sabancıda okuyorum ben okuldan eve dönerken hep yanından geçiyorum ( tem'in diğer tarafında kalıyor ), İstanbuldan tem üzerinden buraya gitmeyi tarif edebilecek varmıdır? Alabilirsem bir tarif 1 saate kdr gitmeyi düşünüyorum.. Tem'de Kurtköy - Pendik gişelerinden sonra nereye gidicez orayı anlamadım. www.viaport.com.tr salak bir kroki koymuşlar anlamadım pek ordan sitesi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Yokmu bilen ya veya araştırma yeteneğine güvenip yol tarifi berebilcek bulamadım bir türlü deliricem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 http://www.viaport.com.tr/images/viaport-kroki.jpg fotodan anladığım kadarıyla izmit-ankara yönünde giderken kipayı görecen sonra sağ şeride geç ilk sağdan o işaretli yola girecen[sabancı üniversitesine varmadanmış] kurtköy pendik gişelerinden çıktıktan sonra U yapcan sonra sola döncen sultanbeyli yönünde gitcen giriş az ilerde sağda kalıo :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 su an sadece kipa bolumu acik sanirim, gecen hafta okula giderken girecektik biz de ama acilmamislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 2 ay once gecmistim oralardan ama simdi ne olmustur bilemem. tem'de sabiha gokcen cikisindan cikacaksin, giseleri gectikten sonra 1 ya da 2. sagdan gireceksin, zaten oklarla gosteriyor viaport diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Sabiha Gökçen çıkışından sonra 2.ci sağdan girin ve Sultanbeyli tabelasından sola dönün...200 metre sonra sağda girişi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Via port da açıldı. Baya güzelmiş diyolar ama dibimde olmasına karşın hala gitmeye üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar