dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Boğaziçi Üni. Turizm İşletmeciliğini kazandım. Bu bölümden yine Boğaziçi'nde Psikoloji ya da Felsefe gibi bir bölüme geçebilir miyim diye merak ediyorum. Yoksa hazırlık okuyup bir sene de öylesine Turizm okuyup ÖSS'ye tekrar hazırlanmak daha mı mantıklı? Boğaziçi'nin internet sitesine baktım ama bu durumla ilgili bir açıklama göremedim. Yardım ederseniz sevinirim.
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 biraz off topic olucak ama açıklamak istedim. Senin şu an yapmak istediğin yatay geçiş. Bölümleri arası değişim yapıcaksın. Dikey geçiş ise DGS(Dikey Geçiş Sınavı) ile bir üniversitenin 2 yıllık meslek yüksekokulu programından 4 yıllık lisans programına geçmektir. Bu arada detaylı bilgi almak için Boğaziçi Üniversitesini arayabilir yada email atabilirsin. Gerekli açıklamayı yapacaklardır. Üniversiteyi kazanmadan önce çok yeri aramıştım.
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bölüm birincisi falan olman lazım. ayrıca ortak derslerin azlığından dolayı da kabul etmek istemeyebilirler
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 abartma bölüm birincisi falan. ortalaman 3 üstü olursa geçersin bence.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 okuluna bağlı. kimisi 3,50ortalama istiyor. kimisi çok bi şey istemiyor. gidip okuldan, işi bilen birilerini bulup konuşmak lazım. bence de 3,00üstü ise geçersin.
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 3.5 üstü ile başvurabilirsiniz. kontenjan ise 2(yazıyla: iki). bölümünle alakası olmayan bir geçiş yapacak olman da bir handikap. yani geçiş yapmak öyle kolay bir iş değil boğaziçinde
Öne çıkan mesajlar