Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Selam herkese.. bir sorunum var belki burday ardım edebilcek biri çıkar dedim. Şidmi ben herhangi bir yerden oyunu almadan account açmak istiyorum. Bunun için wow-europe'dan trial account açıp sonra bunu manage account ile gerçeğe mi dönüştürmek lazım? Yoksa paşa paşa oyunu mu almak lazım wow+tbc birlikte? Oyunlar varken, sirf key içinde almak işime gelmiyor pek... Napmam lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Sırf key satan yerler muvcut. Özellikle Ebaydan power selerlar vasıtası ile baya ucuza ve güvenli (sunuçta adam 10k+ sorunsuz satış yapmış) key alabilirsin. http://www.gamer-market.com/orjinal-cdkey/world-of-warcraft-1.html örnek site 25+29=54 YTL 'ye hem WoW hem TBC keyi alabiliyorsun. Ki daha ucuzuda vardır bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben diablo2+lod almistim ayni yontemle. hic bi sorunla karsilasmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bu site iyi bayagı cd-key konusunda... https://gamersloot.net/catalog/ yalnız ilk siparisinde adamlar arıyor bir kez, ingilizce adresini falan soylemeni istiyor falan da adamın kendisi de pek bilmiyor cogunlukla ingilizce, anlasmanız biraz zor oluyor eheh... baskasının kredi kartıyla alırsan (anne, baba, vs.) onlarla da konusmak istiyor, sinir bir sey eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bu konuda aslında her ne kadar ebay falan demişte olsam türkçe sitelere öncelik vermenizi tavsiye ederim. En azından karşında direk telefonla iletişim kurabildiğin yasal, vergisini ödeyen bir şirket olması, herhangi bir anlaşmazlık olma ihtimalini nerdeyse sıfıra indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 iyi derecede ing yoksa yabancı sitelerden fazla almayın arkadaşın dediği dogru herhangi bir sorunda anlaşmak cok zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gamersloottan ödemeden sonra proxy kullandıgım icin sorun çıkmıştı siparişimi iptal ettiler ve paramı geri gönderdiler. Bence güvenilir bir site zaten telefonla falan aramalarıda işi ciddiye aldıklarını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 direk blizzarddan al uğraşmadan trial al acc sayfasından da upgrade et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar