DarkLegion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Özledim güneşi görmeyi Dahada ötesinde güneşte seni! Özledim rüzgarlarin fısıltısını Dahada ötesinde senin sevgi sözlerini Kendi içimde yine bölünüyorum Karanlık satirlarda boguluyorum Dahada ötesinde BANA YASAK AMA ÖLÜYORUM !!! D.D. Y.K! ---------------- Arkadaşlar Yorumlarsanız çok memnun olucagım[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz:
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ikinci kıta olmamış.. a a b b c c olan uyak düzenini b b de bozmuşsun dolayısıyla kaçmış bence orda gözden.... onun haricinde içerik olarak güzel bi şiir[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
DarkLegion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Sagol Dostum farkındayim düzeni bozdugumun ama temayi ve içerigi o yönde Tutmak için bunu yapmam lazım dı Daha başka yorum yokmu[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz:
Öne çıkan mesajlar