aritra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 taxi mount üstünde kaldım; relog işe yaramadı. alt+f4 çözümü de yaramadı. ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Help Request chracter stuck auto unstuck olmazsa ticket at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 pis bisey o. eger guvendigin bi arkadasın varsa sifreni paylasabilecegin soyle girsin oyuna. kustan inince cıksın sen gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Birilerini bul seni summonlasınlar. Relog falan işe yaramıyorsa bu şekilde sorun çözülür. GM yardımı al derdim ama inan ki birkaç saat boşu boşuna beklersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 toggie said: pis bisey o. eger guvendigin bi arkadasın varsa sifreni paylasabilecegin soyle girsin oyuna. kustan inince cıksın sen gir. Stuck derken bence oyunda donma problemini kastetmiyor gitmek istediği yere ulaşmış ama hala mount üzerinde kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hmm ben mount uzerindeyken oyundan dusmus giremiyor sandım. hs cekilmiyo mu oyle olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 git öl bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 toggie said: hmm ben mount uzerindeyken oyundan dusmus giremiyor sandım. hs cekilmiyo mu oyle olunca? ne autostuck kullanılabilir ne hs ne de başka birşey çünkü o an hareket halinde olduğun varsayılarak bunları engelleyen dinamikler aktif oluyor. En iyi yol birilerinin summonlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 gir bi partiye. partice bg ye girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Lopeth said: gir bi partiye. partice bg ye girin İşte ya pratik zeka buna deniyo :) direk bi arkadasına rica edicen sana bi bg sırası alcak oldu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar