arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Az önce aldım, adam yeni çıktığını söyledi.Ne zaman çıktı ? PS dekinden farkı var mı ? nasıl buldunuz ?... kendim oynicam bi ara da şu an başka işler var yükleyemedim :)[signature][hline]Sam, 25 Mart 2004 04:33 tarihinde acı gerçeği itiraf etmiş: benim kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 abi ben snn msjını görene kdr bu oyunu pes3 sanıodum meğer o wining eleven6 ymış :] gene klavyeden oynanması zormuş ama nasıl oynican klavyeyle? bu linkten bigi alabilirsin: http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1027[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 pes 3 den mi bahsediosnz siz?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hayır pes 3 var bende aslında alırken aklımdan geçmedi değil ama adam beni kazıklamaz , zaten pes ise iade ederim sanmıorum yani winning harbici çıkmış sanırım emulator falan diildir umarım neyse yarın akşam yüklicem anlarım ne olduğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ya zaten heme hemen aynılar ki salla gitsn :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 evt aynilar pek bi fark yoq ama benim makinaada acayipp kasiyor oynuyamiiyorum [signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 27 Mart 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvilChilD Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 abe bu oyun pcde oynanmıo yaw yane gıtmıo pcyle bu oyun konsol oyunu bnce[signature][hline]Geleceği gormek ıcın gecmısıne bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Grafikler vs. tamamen aynı. Menüleri değiştirmişler biraz. Pes 3 almaya niyeti olan bunu alabilir. En azından güncellenmiş versiyonu gibi birşey. [Bu mesaj Evolution tarafından 27 Mart 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ya ben tr ligini indrdm pes3 için ama nası yüklicem onu bilen warmı?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bi program var hex edit benzeri bir işlem yapıyorsun, arama motorlarından türkçe pes 3 sayfalarını aratırsan çıkar[signature][hline]*! gladyatörkenk olur* ez lov ez yu go uuuuvv vuuuuuvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 pes gibi sağda değil solda pes 3 doğru düzgün çalışsın diye patch çekmek gerekiyor , bu patchli geliyor galatasaray var byzantinbul diye hehe (pes de var mı bakmadım) pes den bi farkı yok[signature][hline]*! gladyatörkenk olur* ez lov ez yu go uuuuvv vuuuuuvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hickman Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 fenerbahçede constantinahce die var gördük gül gül öldük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 kalitesi nasil, ona gore bende mi alsam?, ps2'de mukemmel cunku winning, basindan kalkilmayacak derecede.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koberk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ya pes3 ten farklımı acaba pes 3 pek güzel diildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 oyun pes3 ile birebir aynı.. ya adamlar resmen adını değiştirip piyasaya sürmüşler.. üstüne hala yavaşlıyo ceza alaninda fln.. ayiptir ya bari patchleyip sürseydiniz piyasaya şerefsiz adamlar..[signature][hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 hmmm.. pes3 mu alsam, winning eleven mi?[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 sorusu bile olmaz winning eleven tabiki.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 abi oynadinizmi ikisinide? hiç bir farklari yok takim isimlerinden yani isimlerin sallama oluşundan tutunda oyunun yavaşlamasına kadar aynı ya.. pes dedirticek bi olay.. konamiden iğrendim resmen. mgs3 çıksında tekrar seviyim kerataları[signature][hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 evet aynı, ps ile de aynı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar