Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorunlu Kızlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayrıca dün geceyle ilgili olarakda son bişey söylemek istiyorum,dün geceki toplantıda abim ablam nişanlım,kardesi ve arkadasım vardı,normal zamanlarda geyik muhabbeti yaparız,konustuğum zaman herkes güler eğlenir ama dün gece başka bişi vardı,olabilir doğaldır,hergün hergüne uymaz,erkek erkeğe biraraya geldiklerinde askerlik muhabbeti yapmak istemiş olabilirler ama benim takıldığım esas nokta neden diğer kızlarla aynı kefeye konuluyorum,ben ne gülşen severim ne hande yener,başlı başına zaten magazin sevmem,oturur adam gibi muhabbetimi yaparım,güler eğlenirim.herşeye karşı bi güvensizlik var,kızlar iyi araba kullanamaz,erkekler kadar iyi oyun oynayamaz,bilgisayardan anlamaz vs.genellemeye takığım ben.
Mesaj tarihi:
ajikal said:
ayrıca dün geceyle ilgili olarakda son bişey söylemek istiyorum,dün geceki toplantıda abim ablam nişanlım,kardesi ve arkadasım vardı,normal zamanlarda geyik muhabbeti yaparız,konustuğum zaman herkes güler eğlenir ama dün gece başka bişi vardı,olabilir doğaldır,hergün hergüne uymaz,erkek erkeğe biraraya geldiklerinde askerlik muhabbeti yapmak istemiş olabilirler ama benim takıldığım esas nokta neden diğer kızlarla aynı kefeye konuluyorum,ben ne gülşen severim ne hande yener,başlı başına zaten magazin sevmem,oturur adam gibi muhabbetimi yaparım,güler eğlenirim.herşeye karşı bi güvensizlik var,kızlar iyi araba kullanamaz,erkekler kadar iyi oyun oynayamaz,bilgisayardan anlamaz vs.genellemeye takığım ben.

bence sen mainstream bir kızsın gayet.
bir de erkek erkeğe muhabbet kızların anlayamayacağı bir şey ben onu anlamaya çalışmayı geçtim zaten.
Mesaj tarihi:
0ne said:
burtonesk said:
one, kadın ruhundan anlıyorsun. çok etkileyicisin bebeyim.

ama kız nişanlı maalesef.

Ne alaka? Yazmaya çalıştığım şey başka.

one anladım arkadasım ben seni,ne güzel konusuyosun :)
Mesaj tarihi:
0ne said:
ajikal said:
hande yener ve gülşenden nefret ederim,önyargılı ve genellemeci olmayın erkekler!!!

Genelleme erkeklerin kanında olan bişey.
Tıpkı duygusallığın sizin kanınızda olması gerçeği gibi.

Mesaj tarihi:
valla kişisel modu olarak
sorunlu erkekler
sorunlu kizlar
diye istatistik yazsam
utanirsiniz.

simdi "sorunlari kizlar yapiyo" demeyin,

kiz harici ona buna depresip geldiginiz cok dopik var.
bazen okuyunca "en azindan akil fikir verilmis bana" diyorum hatta sfd.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Bence ajikal'ın nişanlısı aslında One ve korkunç bir komplo var bu topikte...

işin abuk tesadüf yanı bende bursadanım ::o one yoksa yoksa :)
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

OHA diyorum ve yemek yemeye gidiyorum.Bu gece benden bu kadar.

Gelsin tontonlar.

Resim koyardım ama başka akşama :D
Mesaj tarihi:
ajikal said:
nileppezdel said:

işin abuk tesadüf yanı bende bursadanım ::o one yoksa yoksa :)

OHA OHA 2
  • Yeni Oluştur...