burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bence kartvizitle diş karıştıran(?) kızlar çok sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ayrıca dün geceyle ilgili olarakda son bişey söylemek istiyorum,dün geceki toplantıda abim ablam nişanlım,kardesi ve arkadasım vardı,normal zamanlarda geyik muhabbeti yaparız,konustuğum zaman herkes güler eğlenir ama dün gece başka bişi vardı,olabilir doğaldır,hergün hergüne uymaz,erkek erkeğe biraraya geldiklerinde askerlik muhabbeti yapmak istemiş olabilirler ama benim takıldığım esas nokta neden diğer kızlarla aynı kefeye konuluyorum,ben ne gülşen severim ne hande yener,başlı başına zaten magazin sevmem,oturur adam gibi muhabbetimi yaparım,güler eğlenirim.herşeye karşı bi güvensizlik var,kızlar iyi araba kullanamaz,erkekler kadar iyi oyun oynayamaz,bilgisayardan anlamaz vs.genellemeye takığım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 iyi oyun oynayan kiz sivilceli, cirkin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ajikal gülşen sevme durumunu dün sechil yazmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ajikal said: ayrıca dün geceyle ilgili olarakda son bişey söylemek istiyorum,dün geceki toplantıda abim ablam nişanlım,kardesi ve arkadasım vardı,normal zamanlarda geyik muhabbeti yaparız,konustuğum zaman herkes güler eğlenir ama dün gece başka bişi vardı,olabilir doğaldır,hergün hergüne uymaz,erkek erkeğe biraraya geldiklerinde askerlik muhabbeti yapmak istemiş olabilirler ama benim takıldığım esas nokta neden diğer kızlarla aynı kefeye konuluyorum,ben ne gülşen severim ne hande yener,başlı başına zaten magazin sevmem,oturur adam gibi muhabbetimi yaparım,güler eğlenirim.herşeye karşı bi güvensizlik var,kızlar iyi araba kullanamaz,erkekler kadar iyi oyun oynayamaz,bilgisayardan anlamaz vs.genellemeye takığım ben. bence sen mainstream bir kızsın gayet. bir de erkek erkeğe muhabbet kızların anlayamayacağı bir şey ben onu anlamaya çalışmayı geçtim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 0ne said: burtonesk said: one, kadın ruhundan anlıyorsun. çok etkileyicisin bebeyim. ama kız nişanlı maalesef. Ne alaka? Yazmaya çalıştığım şey başka. one anladım arkadasım ben seni,ne güzel konusuyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 0ne said: ajikal said: hande yener ve gülşenden nefret ederim,önyargılı ve genellemeci olmayın erkekler!!! Genelleme erkeklerin kanında olan bişey. Tıpkı duygusallığın sizin kanınızda olması gerçeği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ajikal said: neden diğer kızlarla aynı kefeye konuluyorum,ben ne gülşen severim ne hande yenerben. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 0ne aldı işareti saldırıo :) Duygusallaştı birden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 YÜRÜ BE ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 one tekrar söylüyorum kız nişanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 selam ben romeyo, gercek askin lvl 56 warriori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 keşke herkes one gibi olsa,karanlıklar çıkardı aydınlığa (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bence ajikal'ın nişanlısı aslında One ve korkunç bir komplo var bu topikte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sen kaşındın ajikal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sevgilin kızar one'ın karanlığındaki aydınlığa çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bence bu topik patil seleksiyon topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 valla kişisel modu olarak sorunlu erkekler sorunlu kizlar diye istatistik yazsam utanirsiniz. simdi "sorunlari kizlar yapiyo" demeyin, kiz harici ona buna depresip geldiginiz cok dopik var. bazen okuyunca "en azindan akil fikir verilmis bana" diyorum hatta sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nileppezdel said: Bence ajikal'ın nişanlısı aslında One ve korkunç bir komplo var bu topikte... işin abuk tesadüf yanı bende bursadanım ::o one yoksa yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nileppezdel said: Bence ajikal'ın nişanlısı aslında One ve korkunç bir komplo var bu topikte... OHA diyorum ve yemek yemeye gidiyorum.Bu gece benden bu kadar. Gelsin tontonlar. Resim koyardım ama başka akşama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ajikal said: nileppezdel said: Bence ajikal'ın nişanlısı aslında One ve korkunç bir komplo var bu topikte... işin abuk tesadüf yanı bende bursadanım ::o one yoksa yoksa :) OHA OHA 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 uzun zamandır karanlıktaki aydınlığa çıkmamış galiba one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 tunelin sonunda bir isik goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 burtonesk said: one, kadın ruhundan anlıyorsun. çok etkileyicisin bebeyim. ama kız nişanlı maalesef.of crit =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar