EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Arkadaş bugun çok sıkıldım bunaldım dedim. Yemin ederim 2 sayfa A4 kağıdı dolduracak kadar sitem etti laf söyledi sorunlarını anlattı. Yuh be kardeşim yuh hepsimi sorunlu kızların. Hayır ufak tefek sorunlar tmm geçtimde arkadaş çok mu abartıolar nedir. Bi an kendimi dertsiz tasasız hissettim onca lafı duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 i am turly sory for your lots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 allahım bugün her tobiğe yazasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bende bir kız olduğum halde diyorumki,kızlar gerçekten sorunlu,eğer kafamıza bişey takıpta kurmazsak,psikopata bağlamazsak rahat edemeyiz maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 katılmıyorum. genellemelerden tiksiniyorum. sana denk geliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sandalye. masa böcek mouse pişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 genellemeye hayır. ama kızlar daha duygusal bu bir gerçek. sizin 1 cümlede söyleyip kapatacağınız bir konuyu biz 80 farklı cümleyle anlatıp başınızın etini yiyebiliyoruz ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Herkesin sorunu var dinlemekte lazimda abi cidden bazi bayanlar cok abartiyor böyle ''ay hayat çok kötü =( '' fln.Ne lan bu? asdfsf kendinize gelin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Durup durup bide başa sarmıolar mı hasta oluyorum hasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kitana said: sandalye. masa böcek mouse pişi vay anasını lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kadın dediğin taktınmı koluna yakışmalı attınmı duvara yapışmalı neyse cok darbe yiyecem gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 En son söylediği; said: "Bak zaten dün gece ay tutulması vardı. Kova burcu olduğum için beni çok etkiliyormuş. Üstüme gelme artık istersen" Bu üstüne gelme kelimesi varya yaptığım eylem sadece söylediği şeylere "Evet, hayır, peki, tamam, öyledir, haklısın" demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 EzerGecer said: En son söylediği; said: "Bak zaten dün gece ay tutulması vardı. Kova burcu olduğum için beni çok etkiliyormuş. Üstüme gelme artık istersen" Bu üstüne gelme kelimesi varya yaptığım eylem sadece söylediği şeylere "Evet, hayır, peki, tamam, öyledir, haklısın" demek abooo abi ben seni anliyorum varya öyle hatunlardan uzak durucaksin kacicaksin gördüğün anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 onu söyleyen kızın ağzını kırmalı. sana denk geliyo bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Sir Clexcier said: abooo abi ben seni anliyorum varya öyle hatunlardan uzak durucaksin kacicaksin gördüğün anda Çok geç kaldık kaçma konusunda. Tuttuk yane açıkcası bizde bişeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kızlar haşin erkek sever vuruacaksın azına masayada vurcaksın cıkartıcaksın aleti(sopa) vericen kutsalı vericen kutsalı aşasdfgafga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 SoulCube said: kızlar haşin erkek sever vuruacaksın azına masayada vurcaksın cıkartıcaksın aleti(sopa) vericen kutsalı vericen kutsalı aşasdfgafga +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 abi yok kızların sorunlusu bu yaslarda suxx kusura bakma sonra emoya filan baglıyolar aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sesu said: genellemeye hayır. ama kızlar daha duygusal bu bir gerçek. sizin 1 cümlede söyleyip kapatacağınız bir konuyu biz 80 farklı cümleyle anlatıp başınızın etini yiyebiliyoruz ne yazık ki. Aynen katılıyorum.O kızın sorunları özünde 2 tanedir,ama farklı yollardan anlattığı için oluyor 122 tane.E bir yerden sonra dinlerken de insan sıkılır. Neyse kaderde varsa üzülmek neye yarar üzülmek.Onlar için sorun bugün vardır yarın yok.Değişken yaratıklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 mulgear6 said: abi yok kızların sorunlusu bu yaslarda suxx kusura bakma sonra emoya filan baglıyolar aman diyim Çok tecrübelidir Berk bu konuda, geçen Vans ayakkabı bakıyodu kendine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 +1 mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 dengesiz erkeklerin sonucu sorunlu kizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 AHAHAHA bunalıma bağladı bi süre konuşmayalım dio :D Oke dedim daha çok dellendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Kızlar bişey derse %90 aslında tersini demek istiyolardır. Anlamak bize düşüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 *Sevgilisini sahiplenen *Sevgilisi ile gurur duyan , övünen *Hayatı hakkında "herşeye rağmen" benzeri tavır ve ifadeler taşıyan cümleler kuran *Bir de hayatım kelimesini kullanan kızlardan uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar