Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 arkadaşlar arattım bulamadım,bu TV ler için digiturk'cu bize altın uçlu scart kablolarından alırsanız daha net görüntü olur demişti şimdi vestel 26" plazma var digiturk e bağlı görüntüsüde çok net değil,ben digiturk'u plazmanın görüntüsü iyi olur dijital yayın olduğu için demiştim ama pek ii olmadı . TV'm 26" HD özelliği falan filan olan bi TV. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan var mı ? gerçekten fark ettiriyor mu ? bu 10 mil olanda var 50 mil olanda var ikisi arasında ciddi kalite farkı oluyo mu görüntüde ? 2.konu ; arkadaşlar bide elektronik sözlük almak istiyorum türkçe-ingilizce ve ingilizce-türkçe ama en kapsamlısı en detaylısı,kalitelisi nedir bilmiyorum.okulum full ingilizce olacağndan yardımcı olur die düşünüyorum marka ve fiyat önerebilecek var mı ? Herkese ilgisi için teşekkür ederim : )
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 dijitürkün kalitesi iğrenç. eşşeğe altın scart taksan eşşek yine eşşek. hd abonelikleri falan çıktı sanıyorum. bazı kanalları hd kalitesinde gösterebiliyor. bana sorarsan, düz uyduya geç. daha rahat edersin daha iyidir kalitesi de. aylık para ödemezsin. lig tv falan ayrı üyelik alınabiliyor
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 şimdi bizim sitede bi uydu var merkezi heralde ama 52 tane mi ne kanal çekiyo,bitane reciever alsam sadece normal odamdaki çıkıştan o reciever a bağlasam bi sürü kanal çeker mi gene ? abi digiturk gene güzel kanalları çok falan ,bu kablo değiştirmez mi ?
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 evet ben altın uçlu scart kullanıyorum:) aradaki farkı (görüntü) anlayamadım amaa; sesteki farkı hemen anladım diğer 10 liralık scarttan arabada dinler gibi müzik dinledim, fakat altın uçluda müthiş bir ses kalitesi aldım. bunun yanında altın scart olacağına altın hdmi kablosu dene tabi uydu alıcısnın cıkışı varsa. digiturk te macı hd izledim tadına doyum olmadı. gerçekten müthişti. bir de bi arkadasımda vardı hd reciever, avrupa amerika daki bazı hd yayın yapan televizyon yayınlarını izleyebiliyoruduk. en son bu recieverlar 800 dolardı birazdaha ucuzlasın alcam, e tabi altın uclu hdmi kalbosunu düşünüyorum yanında. ilave olarak, fps manyağı olarak tek silahım mouse um oldugu için bi ton para verpm altın uçlu mouse aldım ama bir fark hissetmedim logitech in 5 liralik laptop mouse u bile daha iyi geldi :P
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Valeron said: arkadaşlar arattım bulamadım,bu TV ler için digiturk'cu bize altın uçlu scart kablolarından alırsanız daha net görüntü olur demişti şimdi vestel 26" plazma var digiturk e bağlı görüntüsüde çok net değil,ben digiturk'u plazmanın görüntüsü iyi olur dijital yayın olduğu için demiştim ama pek ii olmadı . TV'm 26" HD özelliği falan filan olan bi TV. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan var mı ? gerçekten fark ettiriyor mu ? bu 10 mil olanda var 50 mil olanda var ikisi arasında ciddi kalite farkı oluyo mu görüntüde ? 2.konu ; arkadaşlar bide elektronik sözlük almak istiyorum türkçe-ingilizce ve ingilizce-türkçe ama en kapsamlısı en detaylısı,kalitelisi nedir bilmiyorum.okulum full ingilizce olacağndan yardımcı olur die düşünüyorum marka ve fiyat önerebilecek var mı ? Herkese ilgisi için teşekkür ederim : ) dediğim scart teknosada satılıyor(du)
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 şimdi uyduya bağlarsan digitürkten daha kaliteli yayın alırsın. ama o 52 kanallık yayının uydu olduğunu sanmıyorum. zira türksatta çok daha fazla kanal var. ayrıca tüm apartmana dağıtacak lnb de yoktur. senin o dediğin kablo tvdir. kablo tv nin de kalitesi o kadar iyi değil. digitürkün hd yayın paketleri var. onları araştır. ya da hd receiver al. hd alırsan hd kanalları müthiş keyifle izlersin.(hotbird'de var, türksatı bilmiyorum) hd almayıp uyduya geçersen yine digitürkten daha verimli olur
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 abi o digiturk'un HD olayı Digiturk plus die bişi 900 kaat kutusu almıyolar evdekiler tabi,peki bu kablo güzelleştirio mu ortamı ?
Öne çıkan mesajlar