yasoo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Herkese Selam Lineage 2 beta sürümü için 20 haneli serial numbera ihtiyacım war arkadas lar lutfen bana ulasın buyuk ıhtımalle anlasırıs mutlaka bırılerı baskaları ıcın fazla almıstır dıe dusunuyorum bana ulasın icq : 63703068[signature][hline]Use Condom Be Safe H.I.V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 2 yeni server eklenmiş başlarlar keyleri tekrar vermeye[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Server demişken, ping atabiliyor muyuz bu oyunda serverlara?[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Teşşekur ederım ılgınese umarım key lerı gondermeye baslarlar srf bu oyun ıcın 4 tane pop 3 maıl aldım :)[signature][hline]Use Condom Be Safe H.I.V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Bizde sıra neden bize gelmedi diyoruz millet girerse 10 tane mail gelmez tabi. Beta open+beleş olmasaydı (özellikle beleş) görürdük o sözü geçen 88k insanı.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar