Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aileyle ters düşmek

hippy_tarkan

Öne çıkan mesajlar

ben burada sevgi,saygı ve hoş görü bakımından demedim ki.onlar olmazsa olmazlar ancak kendi fikirlerinin doğru,onlarınkinin ise göremedikleri şekilde yalnış olduğu durumlarda ne tür bir düşünce yapısıyla hareket edersiniz onu merak ettim.genelde alttan alınca çoğu zaman istediğin şekilde sonuçlanamıyor durum ve karşıdakini huzursuz etmeden/kalbini kırmadan elbet bir yolu olabilir ve bunu aranızda iyi şekilde kıvıranlar kısayollarını paylaşsın konusu bu biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi laf var kan hiçbir zaman suya dönmez diye ne kadar sinirlenirsen sinirlen ya da kız ya da ters düş aile ailedir ötesi yok sonuçta el oğlu ile ne kadar anlasabileceksin kendi kanınla anlasamazken öğrenci evine cıkıp rezillik yaşayacagınıza ailenize tahammül etmeyi diğer bi deyişle hoşgörü göstermeye calısın. Sonucta annen ya da baban duydugun kin değil kızgınlık sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
chesterfield said:
Ractamainus said:
aileyi de ne rahat salıyorsunuz haa.. sevgi yok mu yau? hiç mi?

bazen hiç.

Yuh o zaman size

yuh olack bir şey yok.
insanın bir sınırı var bazen taşırıyorlar ve evet bazen sevgi değil nefret hissediyorsun .önemli olan şey onlar senin ailen , ne kadar kızsan da sinirlensen de evladısndır onların .
bu bilinçl davranmak önemli,sabırı olmak önemli,senin varlığının kaynakları onlar, hele bi de anne babası olmayan anne baba birlikteliğinden uzak olan insanları da hesaba katınca .. sadece biraz daha olgun bakmak lazım .
Sosyal ağlarda paylaş

Sinirlendirince gidiyosa sevginiz size acıyorum yani hakkaten acıyorum. Sevemediyseniz acıyorum. Aileniz sizi sevmediyse acıyorum. Ama ne kadar ters düşsem de, özellikle babamla, benim geleceğimi umursamadan hayallerini yaşamak için gittiyse ve maddi desteği hiç yoksa da, yılda 20 gün görsem de babamı çok seviyorum. Ve cidden. Şu söylediklerinizde samimiyseniz, ailenizi cidden sevmiyorsanız, bir kalemde silebiliyorsanız size acıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

neden aciniyormus aileden nefret edince?

ben babamdan nefret etmiyorum, ama sildim, yok benim icin.
hiç de acinasi bi durum degil.
aile biyolojik degildir arkadaslar.
o adam sirf ben dogucam diye basit bi katkida bulundu diye, yillardir yaptigi her hatayı gozardi ettim.
ama hani bi patlama noktasi vardir insanlarin.
benimki de gelmis napalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hani size hiç bakmadıysa çocukkenterk ettiyse anlarım da ömrünüz boyunca öyle yada böyle size baktıysa bence nefret edilmeyi de silinmeyi de hak etmez.

Acıma durumu da üzülüyorum yani güzel bi aile sevgisi sahibi olamadığınız için. O anlamda.

Ha dediğim şartlar varken istediğiniz gibi birileri olmadıkları için nefret edenin karakterine de acırım. Siz de benimkine acıyabilirsiniz tabii bişey diyemem :)
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
neden aciniyormus aileden nefret edince?

ben babamdan nefret etmiyorum, ama sildim, yok benim icin.
hiç de acinasi bi durum degil.
aile biyolojik degildir arkadaslar.
o adam sirf ben dogucam diye basit bi katkida bulundu diye, yillardir yaptigi her hatayı gozardi ettim.
ama hani bi patlama noktasi vardir insanlarin.
benimki de gelmis napalim.

ya anlayışla karşılıyorum ben bu görüşü ama pek arkasında değilim bunun da açıkçası.sevmemek nefret etmeği anlarım da yani "yok öyle birisi" görüşünü sahiplenmem n edurumda olursa olsun durum .

biyolojik sebep dediğin şey sonuçta senin var olman .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...