Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Elinde fazladan 10 days guest pass olan varsa özel mesaj atabilir mi? arkadaşım başlıycak aylık ödiyceği parayı dert ediyo halaa... teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 http://teaser.wow-europe.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aynen bunu istiyodum saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 başlatmayın, başlattırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 baslamayın diyenlere kulak asmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 metalheart said: başlatmayın, başlattırmayın niyeki ben 3 senedir oynuyorum, istediğim zaman bırakıyorum oynamıyorum, sigara mı bu başlatmayın başlattırmayına döndü olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Xoo said: metalheart said: başlatmayın, başlattırmayın niyeki ben 3 senedir oynuyorum, istediğim zaman bırakıyorum oynamıyorum, sigara mı bu başlatmayın başlattırmayına döndü olay sigara içersin, iraden güçsüzse baımlı olursun... iraden güçlüyse ya bidaha içmezsin yada ayda yılda bi kere... wow oynarsın, iraden güçsüzse sevgilinden ayrılır, ailenden asosyal muamelesi görür, ders notların düşer, kilo almaya başlarsın... iraden güçlüyse bi ints yada bg yapar çıkarsın... gözlemlediklerim bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 eregorn2 said: Xoo said: metalheart said: başlatmayın, başlattırmayın niyeki ben 3 senedir oynuyorum, istediğim zaman bırakıyorum oynamıyorum, sigara mı bu başlatmayın başlattırmayına döndü olay sigara içersin, iraden güçsüzse baımlı olursun... iraden güçlüyse ya bidaha içmezsin yada ayda yılda bi kere... wow oynarsın, iraden güçsüzse sevgilinden ayrılır, ailenden asosyal muamelesi görür, ders notların düşer, kilo almaya başlarsın... iraden güçlüyse bi ints yada bg yapar çıkarsın... gözlemlediklerim bunlar :D +1 diyip + diyerek raid havasını koklarsan gunde 4-5 saatın oyuna gider.tamam ben artık cause takılayım asmıyım hem gezem hem tozam dıyene kadar 2-3 sene gecer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 noob efe yada gider aoc na baslarsın sonra geri gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar