metinyap Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 dat dosyalarını avi ye çevirebilen bi program varmı ben bulamadım...[signature][hline]§M€¤T¤@N§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 nero nun böle bi özelliği vardı ama nasıldı hatırlamıyorum ben... ayrıca windows media player ilen herhangi bir video dosyasını acamayan bünyelere de nero birebir wallahi..[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Dat dosyasını vcd den bilgisayara kopyala (avseq001.dat gibi bişi herhald) sonra uzantısını mpg yap sonra media player la izle eğer sıkıştırmak istiyosan da netten mpg to divx gibi bişiler arat. eğer anlarım bu işlerden diyosan için Virtual Dub ı kullanabilirsin. Bir de windows media encoder var wmv yapmak için o da divx kadar sıkıştırır kaliteside gayet iidir.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Her derde deva VeeDub www.virtualdub.org[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar