Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 levent kırcanın olacak o kadarı ayrıdır hala seyredilir,gülünür ama hamdi alkana bişi diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 associated press diyorum size bilen bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sys64738 said: levent kırcanın eski videolarına hala gülerim ben. Nejat uygurunda. Bence gülen çocuklar büyümedi(büyüdüde onla alakası yok :D) son dönemde onlar reyting kaygısınıa düşüp biraz saçmaladılar. hamdi alkandan bahsetmemişim bile çünkü levent kırca, nejat uygur ap ayrı, hamdi alkan izlenmez bile. associated pressin daha geçen gün konusunu açmıştım bilmeyen bi izlesin; associated press Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Eskiden güzel işler yapmiş adamlar saygi duymak lazimda , onlarinda biraz gelişmesi lazim (bence) o eski skeçler tutmuyor be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ehue superdi o. bi de devletin skisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar