Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ya ben birtürlü anlayamadım bu isdn teknolojisinin şimdi modem almak gerkiyor onu anladım peki ücretlendirilmesi kablonetler gibimi veya hızları nasıl yardım kısaca :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 evet ISDN modem almak gerekiyo, ücretlendirmesi dialup gibi yani saat başına para veriliyo. hızı da iiydi ama tam bi bilgim yok. yani ADSL & kablo nun yanında biraz sönük kalıyo[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 dialup gibi ise heryerde kullanabilirim sanırım? hızı önemli şuan kablonetim var isdn'yi yazlık için falan düşünmüştüm peki bu isdn'nin bağlanma ücretleri dialuptan düşükmüdür?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 isdn 2 tane dial up ın toplamı gibi olması gerek 2 tane 56 k düşün işte dial up gibi baglanıyosun valla cook oncelerden dial up parasının 2 katı geliyo cunku 2 hat la baglanıyosun diye okumustum ama yanlıs da olabilir :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=54[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 rahan hala sitesi tatmin edici değil bence ben hiç bişi anlamadım anlasam bile sorularıma cevap veremedi... yani parada en ucuz periyotu 350bin diyorlar ama...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 hem telefon parası hem telekoma hem superonline a para[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 İnanılmaz gereksiz bir olay dialupa ödediğin paranın nerdeyse 2 katını ödüyorsun ayriyetten beinm bildiğim kadarıylan adsl gibi senin hattına verilen birşey sabit ücretli olsa sorun değil ama dialup gibi olunca hiçbir espirisi yok[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 illa superonline diil tabi mesela bnet'in falan varda hmm isdn periyotları ucuz görünüyor ama 400bin :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 http://satis.superonline.com/onlinesatis/isdn.php ?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 superonline'in isdn alanı çok düşük :) bnet'e baktım birçok yerde var[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ISDN son kullanıcıya uygun değil, hele ADSL varken.. Ayrıca daha pahallı olması lazım. Babama sorarım detaylarını gelince, şirkete 128k bağlantı almışlardı. ISDN için sanırım en iyilerinden biri koçnet.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 adsl'de iyide ben bu isdn'yi kısıtlı bir süre kullanmak için düşünüyorum 3-4 ay süre ile yani yazlıkta 56k yerine :) normalda kablonet var aslında :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ona Hiçx324873 kere uygun değil! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 why?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bildiğim kadarıyla telekomdan ve yerel telefon hatlarının olduğu yerden sana uygun düzenlemeler yapmaları gerekiyor, masraflı bir icraat. Sonra ADSL'den daha pahallı olması gerek. Dediğim gibi babam gelsin sorarım, üşeniyorum çılgın gibi internetten bakamaya :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hmm peki isdn dışında ne gibi bir teknoloji kullanabilirim orada :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Frame Relay kullan! *!Kaçar* Abi son kullanıcı için ADLS, Kablo, Dialup ve paran varsa uydu var. Gerisi uygun değil.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hmm peki bişi sorucam şimdi superonline'ın skyrunner'ını alsam ona sadece yazın para ödeyebilirmiyim? ayrıca bu uydu şeylerinin fiyatları hakkında tahmini veya superonline dışında başka bir şirket kullanmamı önerebilirmisiniz :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 64 luk isdn için normal tel faturası 128 lik için 2x tel faturası[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 aslında şimdi skyrunner'a baktımya aylık 60 milyon olan 512k'lık oldukça iyi görünüyor ama upload olayı yok yani telefon üstünden oluyor buda çok yavaş ancak orda gprs üzerindende sağlayabilinir diyor gprs içinde aylık 5 milyon ödeniyor 15mb upload için her ekstra 1mb de 250bin mi ne öyle bişi ancak bu gprs olayı olursa çok iyi :) ayrıca istenilen heryerede taşınabiliyormuş ancak birde ben şunu merak ediyorum acaba bune üye olduktan sonra çıkabilme imkanım zor falan olurmu vs. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 up up up.. :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar