rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bodybuilding yapiyorum daha önce weider kullandım biraz işe yardı şimdi yeni yeni markalar falan gelmiş piyasaya yeniden hap alacagım yaş 18.Kullandıgınız iyi markalar yada ürünler varsa tavsiyeleriniz alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 protein optimum universal 3001 amino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 fiyatları hakkında bilgin varmı? yine weider sordum aminosu ve proteini 160 euro çektiler ikisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 weider baya kazık. 160 ytldi en son 5lb protein tozu aminoda 80 veya 90 dı 160 haplıktı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 aşşa yukarı fiyatlar aynı hepsinde optimum la universal weiderle kafa kafaya 20 30 ytl oynuyo arada kalitede aynıdır heralde yeni çıkan markalar cok ucuz rekabet icin yaptıklarını sanıyorum ama dandik bişilerde olabilir bakacaz artık karaciger böbrek iflas etmesinde ispirto tadında protein icmekten bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 optimum proteinde en iyi marka ödülleri filan var universalın zaten kalitesini tartışmaya gerek yok yani 2 side weiderdan iyi bunların weiderın pahalı olmasının tek sebebi joe weiderın marka değeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 oke pazartesi gidip alayım onları zaten 5 er 5er gidiyo günde biter iyice 100kg olana kadar deneyecem bütün markaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 optimum nereden bulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 izmir/amerikan pasajından alıyorum ben, gittigidiyorda vardır mutlaka ama sahte filan diye korkuyorum ben ordan. amerikan pasajından aldığım yerin sitesi var http://www.egevitamin.com bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 cons amino 3001 kullanıyorum ben şuan gerçi senin verdiğin linki gördükten sonra spor salonun iyi bi kazık attığı gördüm neyse, şimdi daha öncede whey 2200 kullandım multipowerın sanırım, bu 3001 bittikten sonra ara vermem gerekiyo mu? hani karaciğer dinlensin fln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aminoasitte bildiğim kadar dinlenme olayı yok, creatin için filan geçerli. ama amino yerine protein alın derim çünkü amino tek başına pek etkili olmadığı gibi deli gibi pahalıya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bu hapları kullanmak sağlıklı mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 evet peyniraltı suyundan imal ediliyo yani 5 tane alıyosun günde kilona göre o sana 10 yumurta 20 bardak peynir altı suyu niyetine geliyo yağ kolestrol falanda yok kiloda aldırmıyor bide hapı bırakınca sönme oluyor ama 1 2 ay sora tekrar başladınmı toparlıyosun cünki protein amino kaslara depo ediliyor tabi kasda şişiyo zamanla büyüyor hapı bırakınca vucut ordan çekiyor kücülme sönme meydana geliyo ama düzenli bi sporla öyle bi sorun ortaya cıkmıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Whey protein tozu olarak Ultimate Nutrition ın Iso sensation 93 modeli piyasadaki en iyi tada ve en iyi düşük karbonhidrat yüksek protein değerine sahip markadır , amino asit olarak Universal nutrition ın amina 2700 hapları iyidir ama biraz büyük olduğu için zor geçebilir boğazından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 amino 2700 almayın aldırmayın, amerikada filan yok ortadoğuda satılan dandik modeli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yav said: bu hapları kullanmak sağlıklı mı bu arada? hayır değil yani yararı var olduğu kadar zararı da var karaciğere ekstra yük. doğal yollardan almak temin etmek en güzeli. bi de yaş 18 body building sakat olmasın kemik gelişimi falan diyecem de senin zaten boy 1.90 üstü idi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 amerikadan geliyo ama kolpa deil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kingpin said: yav said: bu hapları kullanmak sağlıklı mı bu arada? hayır değil yani yararı var olduğu kadar zararı da var karaciğere ekstra yük. doğal yollardan almak temin etmek en güzeli. bi de yaş 18 body building sakat olmasın kemik gelişimi falan diyecem de senin zaten boy 1.90 üstü idi? :) Body building in kemik gelişimine öle aşırı derecede bi etkisi yok , yani boy uzaması fln genel olarak genetik bişi basketbolla , yüzmeyle uzamaz aslında genel olarak , çok var böle küçükken basketbol fln oynamış sonra kısa kalmış arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ya body kısa boy yapmaz abi halter kaldırmadıkça bench press falan bastırıyorlara yatarak gögsüne halter alıosun bacaklara bele yük binmiyo ellere el bileklerine biniyo sadece illada korkuyosan basarsın bech pressini gögsünü omuzunu ordan asılırsın barfiksine olmadı ayaklarına 10 ar kg baglar ole asılırsın barfikse boyun bile uzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 benım bı arkaşım var bunlardan yedi öldü. o değilde daha kemiklerin sertleşmemişken, ben inanmam normalin üstüne bır hızla kas gelişimi olmasının kemiklere daha fazla güc uygulanmasının sorun yaratmıyacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kemik gelişimi tamamlanmadan body building yapmak sakıncalıdır ha sen fitness tan bahsediyorsan olabilir. bunun içinde squad var bi ton güç ağırlıklı antrenmanlar var bu böyledir böyle bilinir yani de rapboyz naptın abi sen ayaklara ağırlık bağla barfiks çek boy uzar falan sahahe oldu gerdireyim ben kendimi de bi 15 cm uzayayım bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 allah kerim ben deniyorum valla bugun bench pressde 90 kg bastım zar zor yardım ettiler ama iyi gidiyom artık kemiklermi kırılır orasını bilmem haplar baya etki ediyo antrenmandan önce aldıgın bomba gibi yapiyo adamı gecen ay 65 zor basıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Valla ben 1.95 im hatta 96 bile olabilir , bu saatten sonra uzasam nolcak :D gir ağırlıkların altına , sorun deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kingpin said: kemik gelişimi tamamlanmadan body building yapmak sakıncalıdır ha sen fitness tan bahsediyorsan olabilir. bunun içinde squad var bi ton güç ağırlıklı antrenmanlar var bu böyledir böyle bilinir yani de rapboyz naptın abi sen ayaklara ağırlık bağla barfiks çek boy uzar falan sahahe oldu gerdireyim ben kendimi de bi 15 cm uzayayım bari :D yapan var bizim salonda 10 ar kg takıyo ayalara asılıyo boruya catır catır ses geliyo adamın eklemlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Helcaraxe said: amerikadan geliyo ama kolpa deil yani abi amerikada satılmıyor bile 2700. bak istersen sitesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar