Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

protein ve amino asit hap tavsiye..

rApbOyZ

Öne çıkan mesajlar

aşşa yukarı fiyatlar aynı hepsinde optimum la universal weiderle kafa kafaya 20 30 ytl oynuyo arada kalitede aynıdır heralde yeni çıkan markalar cok ucuz rekabet icin yaptıklarını sanıyorum ama dandik bişilerde olabilir bakacaz artık karaciger böbrek iflas etmesinde ispirto tadında protein icmekten bıktım
Sosyal ağlarda paylaş

evet peyniraltı suyundan imal ediliyo yani 5 tane alıyosun günde kilona göre o sana 10 yumurta 20 bardak peynir altı suyu niyetine geliyo yağ kolestrol falanda yok kiloda aldırmıyor

bide hapı bırakınca sönme oluyor ama 1 2 ay sora tekrar başladınmı toparlıyosun cünki protein amino kaslara depo ediliyor tabi kasda şişiyo zamanla büyüyor hapı bırakınca vucut ordan çekiyor kücülme sönme meydana geliyo ama düzenli bi sporla öyle bi sorun ortaya cıkmıyor bile.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
yav said:
bu hapları kullanmak sağlıklı mı bu arada?

hayır değil yani yararı var olduğu kadar zararı da var karaciğere ekstra yük. doğal yollardan almak temin etmek en güzeli.

bi de yaş 18 body building sakat olmasın kemik gelişimi falan diyecem de senin zaten boy 1.90 üstü idi? :)

Body building in kemik gelişimine öle aşırı derecede bi etkisi yok , yani boy uzaması fln genel olarak genetik bişi basketbolla , yüzmeyle uzamaz aslında genel olarak , çok var böle küçükken basketbol fln oynamış sonra kısa kalmış arkadaşım
Sosyal ağlarda paylaş

ya body kısa boy yapmaz abi halter kaldırmadıkça bench press falan bastırıyorlara yatarak gögsüne halter alıosun bacaklara bele yük binmiyo ellere el bileklerine biniyo sadece illada korkuyosan basarsın bech pressini gögsünü omuzunu ordan

asılırsın barfiksine olmadı ayaklarına 10 ar kg baglar ole asılırsın barfikse boyun bile uzar
Sosyal ağlarda paylaş

kemik gelişimi tamamlanmadan body building yapmak sakıncalıdır ha sen fitness tan bahsediyorsan olabilir. bunun içinde squad var bi ton güç ağırlıklı antrenmanlar var bu böyledir böyle bilinir yani de rapboyz naptın abi sen ayaklara ağırlık bağla barfiks çek boy uzar falan sahahe oldu gerdireyim ben kendimi de bi 15 cm uzayayım bari :D
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
kemik gelişimi tamamlanmadan body building yapmak sakıncalıdır ha sen fitness tan bahsediyorsan olabilir. bunun içinde squad var bi ton güç ağırlıklı antrenmanlar var bu böyledir böyle bilinir yani de rapboyz naptın abi sen ayaklara ağırlık bağla barfiks çek boy uzar falan sahahe oldu gerdireyim ben kendimi de bi 15 cm uzayayım bari :D

yapan var bizim salonda 10 ar kg takıyo ayalara asılıyo boruya catır catır ses geliyo adamın eklemlerden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...