olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Evet elinde olan satmak isteyen arkadaş varsa almak isterim içinde char olup olmaması pek önemli değil sıfırdan yeni bir oyuna başlamak niyetindeyim elinde olan ve bir köşede unutulmuş bir accnizi uygun fiyata alırım :) (izmir-ankara içi elden olur havale falan da olur)
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bende war lotro sadece 3 hafta filan oynadım,yanlız kutulu mutulu deil malum türkiyede bulmak zor oldugu için gittigidiyordan EU cdkey almıştım sadece.içinde 24 level human female champion var,evi filan da var dayalı döşeli çok pahalı eşyalar var.çok ta güzel bi guildde 50 levellar var epey para ve boost konusunda yardım ediyolar.ilgilenirsen özel mesaj at orda konuşalım daha detaylı.istanbulda oturuorm bn ama elle tutulur bişe göndermicegim için kargo filan uğraşmana gerek yok,maille yada msnden filan cd key ve accountu verebilirim.
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ya bana oyunda lazm şimdi client i indirmek istemiyorum netten kota falan war bulabilirsem oyunu özel mesaj atarım sana
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 istiosan oyunun clienti var bende 2 dvdye sığar ziple ama işte kargo margo uraşcan o zmn da,karar senin
Öne çıkan mesajlar