draedan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 sagolun review lariniz cok isime yariyor, fakat bir yandan da yabancilarin takildiklari siteleri, forumlari takip etmek istiyorum. nereyi onerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yukarıda anime manga siteleri diye bir konu var... oraya bi danış istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 orada sadece download etme siteleri var. Ben buradaki gibi tartisma, review tarzi bilgi siteleri,forumlari ariyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 genelde iyi reviewler falan yine download sitelerinin forumlarında oluyor... Ama yukarıdaki yazıdaki Animenfo Animenewsnetwork aminesuki ve benim arada takıldığın narutofan sitesinin forumlarına bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 http://forum.anime-reactor.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 animesuki güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 baka-updates anime takibi icin baya guzel istemedin ama buda manga icin manga updates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar