Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Yaklaşık yarım sattir parçaladım kendimi aklıma fazla bi maden çeşidide gelmiyo. Şöle bissürü madenin açıklamasıyla beraber bulabileceğim site felan var mıdır acaba bileniniz duyanınız ? Asıl amacım dünyadaki değerli madenleri öğrenmek ve bulunmasının zorlugunu öğrenmek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 wikiye sordun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Evet baya bi arama yaptım wikide ama işe yarar bişiy bulamadım. Yada arama özürlüde olabilirim. Aramaya inanıyorum ama bulamıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 aradığın şey şu aşağıdaki gibi olsa gerek diye düşünüyorum, aynı sayfanın sonunda diğer değerli taşlara da linkler var. Lapis Lazuli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kusura bakma ama şu espriyi yapmak zorundayım dayanamıyorum mining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bikaç günde kimya forumlarının abonesi oldum resmen =) Biçok elementi buldum ama tşk ederim yardımcı olmak isteyen herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 aente said: kusura bakma ama şu espriyi yapmak zorundayım dayanamıyorum mining ehehe aklımdan geçmedi deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 aha al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 mta nın sitesine bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Şöyle bişi var http://www.mta.gov.tr/madenler/madenler.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Cd onlarında açıklamaları yok sadece isim vermişler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar