Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Alkol kötüdür siz içiceğiniz zaman parasını bana yollayın ben sizin yerinize içerim :=) Nefr sende özendirme çocukları alkole ben kendimi feda edecem onlar içinde içicem :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 oha beyler bi şarap hedesine 20 milyon verilir mi. ben o paraya 1, hatta 2 kasa efes alırım efes banyosu yaparımm ... wallahi dediğimi yaparum hiç afftmem..[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Şarap = Şarabi'de içilir.[signature][hline]I'm in a world of shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Dres'e kaıtlmadan edemiyeceğim. 2 - 3 kere gittim Şarabiye. Entel tipler bayaa bir yoğunlukta. "Wine-Taster'ım ben hey-hey" modunda insan bolca bulunabiliyor.[signature][hline]I'm in a world of shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Alexi_Septimus, 03 Nisan 2004 16:21 tarihinde demiş ki: Şarap = Şarabi'de içilir. Şarabi baya tuzlu bi yer.. Tek özelliği "janjanlı" servisi...[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Nasıl ya? Bone'un post'unu okurken de javu oldu bak çok enteresan. Yada daha önce okudum bunu ben eheh.[signature][hline]I'm in a world of shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar