Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Merhaba arkadaslar, eger benden beles cd key alan 10 kisi icindeyseniz ve size verdigim cd-key de O varsa onu Q yapip yeniden girin keylerinizi. Bir hata olmus, duzeltelim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 diğer harfleride söylermisin pm den bi zahmet = ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Şu bölüme gelip Open Beta ile ilgili bütün postlara bakıyorum CE yazanlara bile bakıyorum içim böle bir hoş oluyor. Oyun öncesi heyecan yaşamak güzel şey fakat boku çıkıyor. Paylaşmak istedim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 doğrudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Biz aslında çok iyi insanlarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 oyunu bizde heyecanla bekliyoruz ama her seferinde bi bokluk çıkıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar