Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Buradan buyrun yeni yazdım taze taze sıcak sıcak soğumadan okuyunuz....[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 sanki gazetede köşe yazısı okuyo gibin oldum bir an güzel olmuş[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
Soulbringer Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Jerusalem de görüyoruz o kücük kızın elini tutanları...Bu yazına cevaptı :) Ama yazını okunuş yönünden güzel düşünceler bütünü ile kurgulaman güzel.Tebrikler +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 tutmadı bu yazı galiba...[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Öne çıkan mesajlar