sandino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 çok iyi yapamayacağımı biliyordum sınavda o yüzden direk özellerden oluşan ve geçen sene kontejayı dolmayan yerlerle doldurmuştum sosyoloji-felsefe hiçbiri olmadı anlamışta değilim geçen sene bomboş kalan yerler bu sene nasıl doldu....bu sene ek kontejyan açarlar mı ne zaman açılır nasıl bişey oluyor bu okul açıldıktan sonra mı okula başlıyoruz? puanım ea-2 214.790 idi
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Geçen sene 22 Ağustosta belli olmuş. Bu sene de o tarihlerde belli olur.
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 o kadar erken mi ya sanmıyorum üni kayıtları bitince değil olmaz mı?
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 össden bahsediyorum ben oksden değil
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Kusura bakma 22 eylül olacak. Yanlış görmüşüm tarihi.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 aman diyim kıbrısa gelme. zaten fiyatlar da uçtu. sakın ha...
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ek kontejanlarla girmen büyük ihtimal genelde bi çok kişi öyle giriyor
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ek kontejyan tercih yapmıyanlar icin deilmi sadece?
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hayır yerleştirilemeyenlerde yapabiliyor fakat özel üniler için zaten hiç fark etmez =)
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Penthesilea said: kontejyan ehueuh
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Açıköğretime yerleşmiş olanlar da ek kontenjanda tercih yapabilirler. ama Örgün öğretim kazananlara o hak yok.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 geçen sene ekimin başında tercih sonuçları belli oldu. Okullar açıldıktan sonra okula başlıyorsun. o yüzden okulu dondurdum ben. asddsf.
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 birde birşey sorucam şimdi atıyorum 7 tepe ingilizce yazdık yerleştirilemedik fakat ek kontejanlar açıldıgında belirli sayıda gene bu bölüm için eksik görüldüğünden öğrenci alımı açıldı ben tekrar bu ölümü ek kontejandan yazabiliyormuyum ? bazıları eğer tercihlerinin içindeyse girememissen ek kontejandan aynı bölümü aynı üni'yi seçemezsin dediler ama biraz saçma geldi ?
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yeni yine yazabiliyoruz ? aynı üni ve aynı bölümü ?
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 en son giren kişinin puanından düşükse yazamazsın. Ha eğer yüksekse zaten senin oraya girmiş olman gerekir. bu yüzden de sonuç: giremezsin.
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 madcat yanlış biliyosun, eğer bölüm kontenjanını doldurmamışsa belirli bi tarihden sonra başvuru yapıp girme şansı var ne olursa olsun şansını denemesi gerekir.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 alakası bile yok. Ek kontenjan niye yapılıyor sanıyorsun? O senin dediğin ek kontenjandan sonra boş kalırsa gider sorar.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Revenqe said: madcat yanlış biliyosun, eğer bölüm kontenjanını doldurmamışsa belirli bi tarihden sonra başvuru yapıp girme şansı var ne olursa olsun şansını denemesi gerekir. abi dolduramamışsa zate ilk yazışında niye giremesin bu adam? kontenjanını doldurmamış herhangi bi bölüme ek kontenjandan başvurursanız başvuranlar arasından en yüksek puanlılar alınır taban puan gözetilmez. ama bide kontenjanı dolduğu halde kayıt yaptırmyan yada yaptıramayanların olduğu bölümler olabiliyo bunlarda ek kontenjan açıyorlar, bunlarda taban puan limiti oluyor sanırım. kısaca;tercihinizde yazıp giremediğiniz yer kontenjanını dolduramamış olsa sizi niye almamış olsun? anca kayıt yaptırmayanlar için açar kontenjan onada pek rastlanmıyo,rastlansada gene giremezsin.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 <== güncelle yerinealıntıya basan kıro
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 elesso said: abi dolduramamışsa zate ilk yazışında niye giremesin bu adam? abi ek kontenjan dedigimiz olay o zaten, adam direk puanıyla kazanamıyor... ama kazananlardan bazıları kayıt yaptırmayınca, bos kalan yerleri tekrar deniyor (illa giremedigi okul'un bos kalan yerleri degil tabi, ama o da dahil sonucta, ki oncelikle onu dener zaten istiyorsa)...
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kfg said: elesso said: abi dolduramamışsa zate ilk yazışında niye giremesin bu adam? abi ek kontenjan dedigimiz olay o zaten, adam direk puanıyla kazanamıyor... ama kazananlardan bazıları kayıt yaptırmayınca, bos kalan yerleri tekrar deniyor (illa giremedigi okul'un bos kalan yerleri degil tabi, ama o da dahil sonucta, ki oncelikle onu dener zaten istiyorsa)... e sen benim yazımın sadece o soru kısmınımı okudun
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bir tek o kısmını okumadım da devamında kendi soyledigin sey, senin sorunun tam cevabı zaten... tekrar etme geregi duydum eheh... tekrar yuksekli puanlı olanlar girer 2. basvuruda diyorsun ya, 2. kez basvuranlar arasında tekrar yuksek puanlı olanlar girecek, kacırdıgın nokta o... sonucta ilk basvuruda puanı yetmeyen biri 2. basvuruda yetebilir... onune gecen adam kayıt olmadıgına gore tekrar basvuracak degil herhalde...
Öne çıkan mesajlar