Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 AHAHAHAHAHAHAHAH GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE) İŞLETME VE EKONOMİ FAKÜLTESİ İŞLETME (%50 BURSLU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tbrkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Tebrikleeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 amerika ile ne alakası var o üniversitenin hep merak etmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Allah bursu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bursuna kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Masticore said: amerika ile ne alakası var o üniversitenin hep merak etmişimdir abi girne üniversitesi olsa kim gider? bak mesela "paticik" var "PATICIK AMERICAN" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 (%50 BURSLU) olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ahahahahahahaha yuru be orcun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tebrikler cons. o sıcakta allak kolaylık versin baps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 22. tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yok zaten gitmicem kıprısa, viyanaya gitmek için burdaki okullardan birine yerleşmem gerekiyormuş, bende buna yerleşebildim maşallah green card danışmanlık şirketi gibi okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kıbrısta icki cok ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 @Cons Ayrıca güzel bir Daf skoru istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 gz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Cons said: yok zaten gitmicem kıprısa, viyanaya gitmek için burdaki okullardan birine yerleşmem gerekiyormuş, bende buna yerleşebildim maşallah green card danışmanlık şirketi gibi okul.AUAHAUHAUHAUAHUHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hahahaa hayırlı olsun artık Hz.OrCuN bizlere Viyanadan mı seslenecek? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 karpuzseven said: @Cons Ayrıca güzel bir Daf skoru istiyorlar. ilk sene almanca hazırlık var yav okulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Penthesilea said: Cons said: yok zaten gitmicem kıprısa, viyanaya gitmek için burdaki okullardan birine yerleşmem gerekiyormuş, bende buna yerleşebildim maşallah green card danışmanlık şirketi gibi okul.AUAHAUHAUHAUAHUHAHAH bak abi cidden motiflere dsvkmdsvl http://www.gau.edu.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ORCUNUM TBR BRV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Abi iyi araştırdın di mi? Viyana üniversiteleri Kıbrıs üniversitelerini tutmuyor diye bir rivayet vardı ben araştırdığım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yok yok araştırdım, hatta danışmanlık şirketide söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hayırlı olsun abi o zaman. Ben de gitmeyi düşünüyodum da vazgeçtim sonra. Matura'yı falan bıraktım ama baya iyi yani danışman şirketse yurt falan da tamamdır tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 iyi bari, bi an bundan sonraki hayatını 52 derecede geçiricen sandım, çok korktum. ama çaktırmamışım di mi? ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar