Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Oha çok heyecanlıyım 2 saat sonra tercihler açıklanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 rüyamda zihinsel engelli öğretmenliği kazanıyodum biri gitmiş tercihlerimi değiştirmiş delirdim hadi ama lan ölücem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ne pis bi gü bugün ya. Hani stres de yoktu ama insan ne kadar korkak olabilir ki? %0.01'lik olasılıktan korkuyorum. 150.000.yi mi ne almış okul en son geçen sene ben 14.709.yum ama yine d ekorkuyorum ya herkes oraya giderse diye ahha kafama ya.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Abi o değil teyzem giresun yazdırdı, ya o çıkarsa ne yapıcam ben. Giresun ya. Pogodi@ Oha çok korkunç, Öğğğ öğğ diye üstüne yapışıp salya akıtırlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 nileppezdel ölebilirsin... of samsunda özel eğitim sınıfı vardı bizim okulun bitanesi ağzıma tükürmüştü.ağlamaktan gebermiştim.allam çok töbe allam sübhaneke dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Yaa :( Ama babam korkutuyo beni. Başka tercih yapmadık ya açıkta kalırsan falan diye. Bi sus be adam ayıp lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yalnız olursa ne gülerim dffgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 pogodi said: nileppezdel ölebilirsin... of samsunda özel eğitim sınıfı vardı bizim okulun bitanesi ağzıma tükürmüştü.ağlamaktan gebermiştim.allam çok töbe allam sübhaneke dinimiz amin. Ahaha yalnız ağzına nasıl tükürüyor, esniyor muydun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 inş. istediğiniz yeri kazanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yüüryerekten konuşuyodum. ya da konuşaraktan yürüyodum. geldi tükürdü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ne bu lama falan mı olmak istiyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Kötüymüş, kuzenim anlatmıştı İlkokulunda özürlü sınıfı varmış ama diğer okullar gibi ders-tenefüs saatleri farklı değilmiş. Bunlar tenefüse çıktıktan 2-3 dakka sonra mongollar çıkıyormuş. İlk 2-3 dakka ne yapabiliyorsan yapıp sonra saklanıcak yer arıyormuşsun. Huyaaa diye serseri mayın gibi koşturuyorlarmış bahçede. spompas@ Teşekkürler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Lan özel eğitim sınıfını ben okul olduunu kaçırmışım dersanenin özel sınıfı anladım :( Özürlülerse belli olmaz tabi lama falan demiim üzüldüm şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 laaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yazıyor! bizim de 10 dk sonraydı tenefüsleri ama karşılaşıyodun bazen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 70 dakika kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yarım saat açılmaz bi de o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yarım saat + 1 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yani toplamda 2 buçuk saat war aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 paranoyak paranoyak kurgular üretmeyin yahu. muhtemelen 9.45 itibariyle örenmiş olcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 2. senem...3 kere sonuç öğrendim 3 üde öle oldu...gerçi birinde şanslıydım tam dakkasında bastım açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 havuza girem baride uykum açılsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Gayet saatlerce açılmayacak. MSN listem dolmaya başladı hiç hayra alamet değil. Sabahlarım sıkılırım kimse olmaz. Şimdi herkes msn'de nedense X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İlk ben bakıcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 össdendir nilep neden olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar