lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Topiğin başılığını yanlış atmışşın özür diliyorum HEAD BANG oluçaktı sorumlu arkadaşlardan özür diliyorum altdaki ayrı bir çoşkun güzel ama :D youtube.com/watch?v=Hps7d5Avivk& youtube.com/watch?v=YOaF93AjU3A&
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hangbang : the act of having sex upside down, no condoms required.. I.E. I've got a migraine from that hangbang last night Headbang: To violently shake one's head to music. Headbanging is often accompanied by air guitar. Ne umitlerle girmistim bu topice, hevesimi kursagimda biraktin.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yanlış yazmışım kafa bir dünya uykum vardı zaten abov rezil olduk aleme :D HEAD BANG olucaktı
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ahahaha süfer de sanırım açılmıstı daha onceden :D
RealBuzzer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hoca benim muhabbet kuşuda aynı şekilde kafa sallar ben sallayınca.. valla billa yalan yok yani :D
Öne çıkan mesajlar