Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bence partizan fenerbahçeden ilk maçta çok daha iyi oynadı biraz daha şanslı olsaydılar ilk yarı 3-0 4-0 olacak maçtı ilk yarının son dakikasında çok acemice bir penaltı yaptılar ve demoralize oldular. ama çok iyi kontra adamları var partizan burda gol veya goller bulup şampiyonlar ligine katılır. galatasarayda steauaya karşı iyi oynamamasına rağmen 2-2 berabere kaldı gs birde fizik kondüsyon açısından hazır değildi. kayseri denizli maçları ile gs daha hazır olacak linderoth kewell de sanctis gelecek. gs herkesi şaşırtıp rahat bir galibiyetle şlye kalır. katılırsınız katılmazsınız ama benim düşüncem herkesin beklentisinin tam tersi olacağı yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tamam da neden yeni topic açma ihtiyacı hissettin çok merak ettim? bence bu fikirlerini maçların topiclerinde tartışman daha hayırlı. kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar