Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ahahahzzascxcvsdf bu arada virgülden sonra boşluk koyulur pis çingene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Korax said: senden iyi beyaz eşyacı olurmus ha,tam kazıkcı tipide var. bundan olsa olsa böyle bir beyaz eşyacı olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Off koptum karikatüre:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mayhem said: abi inan hergün bu soruları defalarca yanıtlamaktan bıktım, tutorial falan yapacam oradan bakın. coming soon :P ben olsam site açar orda anlatırdım tecrübelerimi ve tüyoları falan. İyi hit alabilir ve internete özgün içerikli bir site daha kazandırmış olursun :P tam geek işi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 açmazki öyle site,açsada zaten buldugu kampanyayı çürütene kadar yazmaz oraya.kampanya geçtikten sonra "söyle söyleydi 43 tane laptop 22 tane usb stick 50 tanede ipod nano aldım" falan diye yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 asdfdsaf adam 150 litre kola almış işte kazanmış =( maliyetten bilmiorm yani 1.5 liramı tansaşta litre kola ufak tutalım maliyeti 1.5 olsun 150 taneden 225 milyon 150 tane için 150 sms ve smslerde 2 kontor olsa 300 kontor buda bize 3 tane 100 den hesaplasak 48 lira da ordan toplam 273 lira vay be kârlı iş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 karlımı,adamın aldığı laptop 2 milyarlık :D kar nedemek,herif bu gidisle bildiğin mayhemintükan.com diye adres bile açar hepsi buradaya altiviye falan rakip olur bu kafayla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar