Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bizimkiler bi tek pc nin açma kapama tuşunu bilio 2 side aynı tuş zaten =))
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Yok ya benim babam biraz teknoloji delisi yani. Adam herşeyin teknolojini aliyi türkiyeye gelmeden i -phone aldı yolda trafiğe bakıyodu sayko :D ona göre gidiyodu. Adam bütün nimetleri sömürmeyi çok iyi biliyo özellikle nette varya öle böle değil.
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Dolis said: abi wowun başları ilk 60 ımı yapmışım mutlu mutlu orc female rogue işte böle babam dediki öret bakim oyunu dedi olur dedim. Böle böle koş işte skill at falan bakkala gittim o arada bi geldim. Lvl 3 gnome warrior var bi tane adı ALİBEY baba dedim bune olm diğeri çirkindi bende sildim bunu açtım daha güzel dimi dedi varya. İşte o anda gözümden yaşlar geliyodu :D Uyumadan kasmıştım 60 a :D ABİİİ!Benim aileden biri böyle delete çekse chara geri kalan hayatına stunlock yaparım, trinketle bile çıkamaz.
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Yok canım o kadarda değil ama gmlerden alana kadar babamı evden çıkartmamıştım ingilizcesi iyi o konuşcak diye :D
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İnternet yada elektirikler kesikken ne yapıyorlar acaba?
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İnternet yoksa ben çizim yapıyorum onlarda tv izliyo . Elektrikler yoksa muhabbet ediyoruz veya uyuyoruz :)
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kardeşim annemden bişey isteyeceği zaman telefonunu çaldırıyo bazen bende yapmıyo diilim :P
Öne çıkan mesajlar