bartuc Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yav bu tuvalette sigarayı denedim o kadar zevk almadım özel bi ritueli falan mı var bubun millet ballandırıo da anlatıo...B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 başlı başına gereksiz bişey zaten normel zevk vermemesi,zevk için başka şeyler dene anladın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartuc Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 anladım da hem sıçıp hem onu yapmak zevkten oldurebilir::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ayyy taparım tuvalette sigarayaa yaa ayrı bi zevk o bea hatta tanıdıklarım abartıp kavesini yapıo sigaraını alıo öle tuvalete girio O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 valla sigara kadar zevksiz bişey görmedim. bişeye yaradığı yok, rahatlık hissi falan vermiyo. üstelik para kaybı, hem nefes darlığı yapıyo. ben içiyorum da bırakıcam. değmez başlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 2 metrekarelik yerde sigaramı içilirmiş,bi yandan kendi kokum bi yandan sigaranın kokusu,boğulurum,cesedim çıkar allahıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kızım 2 metrekaremi bizim wc hangar gibi maşallah boğulmaz insan yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 rakı balık sofrası kur o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 banyoda koşu bandı bile var gerisini siz düşünün,sıra gecesi bile yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartuc Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ne sigara zevsizi şimdiye kadar zevk almadan içtiğim olmamıştır tabi adamına göre degisir bu arada orası banyo degil hamam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben de zevk alarak içtiğimi hatırlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sigara en güzel yemekten sonra içilir kardeşim,itirazı olan varmı B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 SİGARA İÇMEK SPERMLERİ ÖLDÜRÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ballad said: SİGARA İÇMEK SPERMLERİ ÖLDÜRÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 testeronları da öldürüyosa sizlere şiddetle tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 olm kizim igrencsiniz lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 muhabet farklı yerlere kaymış ayıp olmuş ama ben zevk aldım bi 2 kere denedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar